Hyppää pääsisältöön

Poikajoukko löysi myyjien porsaanreiän - näin ostat karkkia ilmaiseksi!

ILMAISTA KARKKIA!! TAJUUTTEKO? IL-MAIS-TA KARKKIA! KARKKIA!!! ILMAISEKSI!!!!!!

Mmmmm.... makeisia.... // Kuva: YleX / Sippo

Pieneen makeanhimoon on löytynyt edullinen ratkaisu. Niinkin edullinen, ettei se maksa mitään. Kotimainen poikajoukko nimittäin ohjeistaa YouTubessa muita sokerisuita siinä, miten K-marketeista ja S-marketeista saa mukaansa ilmaiseksi makeisia.

KUINKA OSTAA KARKKIA ILMAISEKSI!!!” ja ”Kuinka ostaa ilmaista karkkia S marketeista” -videoilla mikkeliläiset vintiöt näyttävät kuinka hinnaton shoppailu onnistuu.

- Ota kauha. Valitse kevyimmät karkit. Nää Hedelmänaperot on toiseksi kevyimpiä karkkeja ja niitä kannattaa ottaa neljä. Sit puhalletaan sokerit pois vaa’alta. Karkit siihen. Neljä grammaa on liikaa, joten otetaan yksi karkki pois.

Kahden gramman painoiset makeiset, joita tässä vaiheessa on vain kolme kappaletta, kannattaa poikien mukaan liimata hintalapun takapinnalle. Kone antaa makeisten hinnaksi kaksi senttiä, joten kaupan kassalla ostos on ilmainen.

- Se riippuu vähän myyjästä, että antaako se ostaa ilmaiseksi. Mutta näin saa ilmaista karkkia. Onneksi S-Market tarjoaa meille joka ilta ilmaiset karkit.

Ihan jatkuvasti ilmaista naposteltavaa ei poikien mukaan kannata hakea.

- Me tehtiin tää Salessa neljä kertaa peräkkäin ni se [myyjä] soitti vartijan.