Hyppää pääsisältöön

Pettänyt Stewart kohtaa Pattinsonin?

Twilight-saagan viimeisen Aamunkoi – osa 2 -elokuvan markkinointi etenee pettämisskandaalista huolimatta.

Twilight - Aamunkoi osa 1 -tähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart

Stephanie Meyerin vampyyrisarjan viimeinen elokuva Twilight: Aamunkoi – osa 2 saa ensi-iltansa marraskuussa. Tulevan ensi-illan markkinointitapahtumia varjostaa kuitenkin päätähtien Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhdekriisi. Pari ajautui kriisiin, kun paljastui, että Stewart petti poikaystäväänsä elokuvaohjaaja Rubert Sandersin kanssa. Pattinsonin kerrotaan lähteneen parin yhteisestä kodista, eikä näyttelijä vastaa Stewartin puheluihin tai viesteihin.

Nyt elokuvayhtiö Summit Entertainment on vakuuttanut, ettei pariskunnan kriisi vaikuta tulevan elokuvan markkinointisuunnitelmiin. Maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja Nancy Kirkpatrick kommentoi asiaa Entertainment Weeklylle:

- Vaikkei meidän tapanamme ole kommentoida näyttelijöiden yksityiselämää, Summit on liikkumassa [Twilightin kanssa] täyttä höyryä eteenpäin ja odottaa innoissaan elokuvan ensi-iltaa, Kirkpatrick kertoi.

Ennen suurten elokuvien ensi-iltoja on tyypillistä, että päätähdet kiertävät ympäri maailmaa markkinoimassa elokuvaa. Näin ollen Pattinson ja Stewart tulevat kohtaamaan toisensa - viimeistään ensi-illansa.

Tällä hetkellä Pattinsonin kerrotaan majailevan ystävänsä Reese Witherspoonin luona sydänsurujaan hoitamassa. Stewartin taas huhutaan saaneen tukea ystävältään, näyttelijjä Jodie Fosterilta.