Nyt soi:

Biisilista netissä ohjelman jälkeen.

 

Tiistain tykeimmät uutuudet!

Iltaa ja jaupati jau! Uutuuksiaan tähän tiistaihin tarjoilevat mm. Lenno, Diandra, Blues Pills, The Haunted, The Script, Rödsögården sekä SBTRKT (+ Ezra Koening). Lisäksi Anne pääsee esittelemään oman Viikon tehonsa!

Black Lizardin laulaja Paltsa-Kai pääsee kertomaan Tulevaisuuden tusina 2014 -voiton merkityksestä klo 18 jälkeen!

Juhanin Viikon tehoksi valikoitui hämmentävän koukuttavasti rämisevä The Strokes -laulajan sooloprojekti, jonka matkassa trippailee helposti ulompiin sfääreihin!

Kommentoi Viikon tehoa täältä!

Paula Vesala tarjosi asuntonsa 3 Simoa-vastanäyttelijälleen

14.9.2012 klo 14:25 | Tuomas | Kommentit (0)

3 Simoa oli alunperin ideoitu lyhytelokuvaksi.

Tänään ensi-iltansa saavassa 3 Simoa-elokuvassa näyttelevä Paula Vesala ja leffan toinen käsikirjoittaja-tuottaja Jani Pösö vierailivat YleX Aamussa. Vesala paljasti tarjonneensa asuntonsa vastanäyttelijälleen Rami Rusiselle kuvausten ajaksi.

- Jo koekuvauksissa mulla oli Rami vastaparina. Rami on semmoinen luonnonlapsi, sillä se ei ole mitään kouluja käynyt. Siinä oli tosi hyvää kontaktia ja fiilistä. Ramihan asu mun luona sen ajan, mun kämpässä. Ei siis asuttu yhdessä. Oltiin aika tiiviisti kimpassa, se oli semmosta superhelppoa, Vesala kuvaili.

Pösön mukaan Vesala päätyi näyttelemään elokuvaan siitä yksinkertaisesta syystä, että hän vakuutti koekuvauksissa.

- Yksi kaunis päivä vaan, tuli heitto, että mitä jos Paula ois se elokuvan Eeva. Sen jälkeen Paula pesi koekuvauksissa aikamoisen liudan suomalaisia eturivin naisnäyttelijöitä. Paula oli vaan paras, Pösö kehui YleX Aamussa.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä