Hyppää pääsisältöön

Palaavatko reisitaskuhousut muotiin? Uusi iPhone vääntyy tiukassa taskussa

Jotkut uuden iPhonen omistajista kertovat puhelimen vääntyvän mutkalle tiukassa housuntaskussa.

Apple Music on tarjolla muun muassa iPhone 6:lle. // Kuva: EPA / VINCENT JANNINK

Uusi iPhone 6 on ollut maailmalla tuskin viikkoakaan myynnissä, kun niitä on jo tuhottu useissa viraalivideoissa: paiskaamalla katuun, mikroaaltouunissa sekä upottamalla nestemäiseen typpeen, jonka jälkeen puhelin on murskattu lekalla murusiksi.

Nyt kuitenkin keskustelufoorumeilla huhutaan, että uusi iPhone taittuu helposti, jos sitä säilyttää liian tiukassa taskussa. Nimimerkki hanzoh kirjoittaa Macrumours -keskustelupalstalla seuraavasti:

– Lähdin eilen aamulla kotoa ja laitoin puhelimen housujen vasempaan etutaskuun. Olin matkalla häihin, johon ajoin autolla neljän tunnin matkan. Puhelin oli siis taskussani pitkän päivän aikana yhteensä noin 18 tuntia. Kotiin päästyäni asetin iPhonen pöydälle ja huomasin sen olevan hieman vääntynyt.

hanzohin keskustelufoorumille lataama kuva. // Kuva: Macrumours.com / hanzoh

Unbox Therapy -kanava testasi tasapuolisuuden nimissä myös Samsung Galaxy Note 3 -puhelimen vääntämistä. Videolla puhelin vääntyy reilusti mutkalle, mutta se palautuu yllättäen takaisin muotoonsa.Uusi iPhone 6 on todella ohut, joten puhelin todella voi taittua hieman taskussa. Kuluttajateknologiaan erikoistunut YouTube -kanava Unbox Therapy on nyt testannut "tieteen nimissä", kuinka paljon voimaa puhelimen vääntymiseen vaaditaan:

Ohuesta muotoilusta aiheutuva heikko rakenne ei kuitenkaan ole pelkästään iPhone-käyttäjien ongelma: myös Android -puhelimien käyttäjät ovat havainneet vääntymistä mobiililaitteissaan. Androidforums -keskustelupalstalla raportoitiin jo vuonna 2012 HTC Evo LT -puhelimen vääntymistä taskussa.

Applen uusi puhelinmalli on saanut ristiriitaisen vastaanoton: sitä on ylistetty ja haukuttu, mutta sillä ei näytä olevan vaikutusta sen kysyntään. Sitä on myyty muutamassa päivässä jo yli 10 miljoonaa kappaletta.

Muodista kiinnostuneet voivat nyt ryhtyä kauhulla odottamaan, palaavatko reisitaskuhousut muotiin, kun erittäin suosittu mobiililaite selkeästi tarvitsee omistajaltaan isompia taskuja.

The iPhone 6 Could Bend In Your Pocket… !! haha.. love u APPLE pic.twitter.com/MJV2s5kT1a

Lue myös: Kepponen meni täydestä: ihmiset mikrottivat iPhonejaan \u0009

Lähteet: Time, Gizmodo, Huffington Post, Macrumours, Androidforums