Hyppää pääsisältöön

Paavo Arhinmäki arvosteli YleX:n joulubiisin: Toivon tämän olevan ironiaa

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki vieraili YleX Aamussa tiistaina. Ministerille soitettiin myös YleX:n uusi joulubiisi, #joulusinkku.

Paavo Arhinmäki // Kuva: Jussi Nahkuri / YLE

Paavo Arhinmäki istui keskittyneenä kuunnellen, kun YleX Aamun Ile ja Matti soittivat hänelle maanantaina ensisoittonsa saaneen YleX:n oman #joulusinkku-biisin.

- Keskittyneenä jäin odottamaan mitä kauheaa sieltä on tulossa, Arhinmäki sanoi.

Arhinmäki kertoi lukeneensa muutama päivä sitten Iltalehden artikkelin, jonka otsikko oli _"Luuletko olevasi nuori? Testaa tunnetko nämä 21 sanaa!". Artikkelin lukemisessa oli ministerin mukaan hyötyä #joulusinkku_-biisin sanojen ymmärtämiseen.

- Sen ansiosta ymmärsin twerkata sanan merkityksen, mitä ennen sen lukemista en olisi edes ymmärtänyt, Arhinmäki sanoi viitaten #joulusinkun sanoituksiin "nyt mä twerkkaan kuusta vasten".

Arhinmäki arvosteli kappaletta melko kiltisti.

- Toivon, että tämä oli ironiaa. Jos oli, niin silloinhan tämä oli hyvin onnistunut. Tämähän on sellaista musiikkia, joka tällä hetkellä soljuu. Jos lauluosuuksia olisi vielä autotunetettu, niin kappale olisi lähellä tämänpäivän muitakin tuotoksia, Arhinmäki sanoi.

Mitä Arhinmäki kertoi musiikkimaustaan? Kuuntele alta:

Lue myös:

Musta Barbaari tähdittää YleX:n #joulusinkun musavideota - katso!

YleX:n joulubiisi sai JVG:ltä ja Sini Sabotagelta täydet kympit

#Joulusinkun sanat - laula mukana!

Lähteet: YleX Aamu