Hyppää pääsisältöön

Otitko hienon kuvan iPhonella - Myy se muille Foapissa

iPhone-puhelimiin saatavilla olevalla Foap -sovelluksella voit myydä puhelimella ottamat kuvasi suoraan netin kautta.

iPhone // Kuva: Joonas Koivisto

Applen sovelluskaupasta saatavilla oleva Foap -sovellus antaa käyttänjänsä myydä puhelimellaan ottamiaan kuvia nopeasti netin kautta. Kuvat maksavat ostajalle kymmenen dollaria. Kymmenestä dollarista kuvan ottaja saa viisi dollaria.

Foapin on suunnitellut ruotsalainen kehittäjä, joka toimi ennen matkailualalla. Hän kyllästyi kohteista saatavilla olleisiin, tylsiin valokuviin ja halusi autenttisia, houkuttelevia ja myyviä kuvia. Erilaisuuden ja yleisövetoisen toiminnan innoittamana hän kehitti Foapin. Sovellus julkaistiin sen saatua toimintaluvan ja rahallista tukea Ruotsissa.

Käyttäjän ladatessa kuvansa Foappiin, kannattaa niihin lisätä mahdollisimman paljon tageja - tämä helpottaa potentiaalisia ostajia löytämään kuvan. On myös muistettava, että mitään suodattimia, kuten suosittua Instagramia ei saa käyttää.

Sovellus julkaistiin hieman alle kuukausi sitten Pohjoismaissa ja sovelluksesta on saatavilla nyt jo yli 40 000 kuvaa. Foapin lataaminen on ilmaista, samoin kuin sovellukseen rekisteröityminen.

Lähteet: Mashable