Hyppää pääsisältöön

Osallistu kisaan ja voita liput Robinin stadionkeikalle

YleX Kesäaamu ja YleX Kesäjälkkä tarjoavat mahdollisuuden voittaa Golden Circle -liput Robinin stadionkeikalle.

Robin meet & greet // Kuva: Tomi Mikola

YleX ja Robin ovat Robin julkaisi kesäkumibiisistä uuden musiikkivideonmusiikkivideon Kesärenkaat (Se Parempi Versio). Mukana videolla ovat YleX Jälki-istunnon juontajat Viki, Mäkkäri ja Jenspa. Miten reagoit, kun näit videon? Lataa kuva Instagramiin ja voit voittaa liput sinulle ja kaverillesi Robinin stadionkeikalle Helsinki Pop Show'ssa.

Lisää kuvaan mukaan tunnisteet #ylex ja #kesärenkaat. Kaksi parasta kuvaa palkitaan Golden Circle -lipuilla Robinin stadionkeikalle. Voittajat valitaan YleX Kesäaamussa ja YleX Kesäjälkässä tiistaina 8.7.2014.

Robin esiintyy Helsinki POP SHOW'n päätähtenä Olympiastadionilla keskiviikkona 9.7.2014. Helsinki POP SHOW järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kyseessä on koko perheelle suunniteltu jättikonsertti, joka toteutetaan Helsinki Cupin yhteydessä.

(Kilpailun voittajat saavatGolden Circle -liput itselleen ja kaverilleen. Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramissa, kun valinta on suoritettu. Mahdollisia matka- tai majoituskustannuksia ei korvata.)

Kilpailu on päättynyt. Onnea voittajille!

Lähteet: YleX