Hyppää pääsisältöön

Nyt ei jarrutella yhtään – Nygårdista sensuroimaton valokuvakirja

Petri Nygårdin hovikuvaaja Julius Konttinen koostaa muusikosta valokuvakirjaa.

Petri Nygård // Kuva: Antti Halinen

Vielä nimeämätön teos julkaistaan ensi keväänä. Kuvakirja tulee sisältämään keikkakuvien lisäksi otoksia muun muassa takahuoneista, musavideoiden kuvauksista ja Las Vegasin reissulta.

Konttinen on kiertänyt Nygårdin keikoilla koko comebackin ajan, joten kuvia on kertynyt todella paljon.

- Keikkatahti on ollut kovaa ja jokaiselta keikalta on otettu kuvia. Harmittaisi tosi paljon, jos ei pääsisi jakamaan näitä kuvia, juuri Vegasista Suomeen palannut Konttinen kertoo YleX:lle.

Osa kuvista on julkaistu aiemmin Petrin Facebook-ryhmässä, mutta kaikkia ei ole sinne voitu laittaa FB:n sääntöjen takia.

- Totta kai kirjaan tulee paljasta pintaa. Facebookissa ne on kauhean tiukkoja siitä, Petri on laitettu monta kertaa jäähylle, kun on laitettu vähän roisimpaa materiaalia sinne. Nyt saadaan tilaisuus siihenkin, että voidaan julkaista ihan kaikki sensuroimaton materiaali myös näistä tanssijoista, Konttinen paljastaa.

Kuvakirja avaa faneille ovet myös Petrin bäkkäreille ja Thaimaan matkalle. Musiikkivideoiden kuvauksissa otetuista kuvista voi bongata myös muita bändejä, kuten Mokoman, Klamydian ja Lord Estin.

- Juu. Ihan kaikkea tulee, nyt ei jarrutella yhtään. Kaikki on vapaata riistaa, Konttinen lupaa.

Lähteet: YleX