Hyppää pääsisältöön

Nyrpeä Grumpy Cat varasti show'n MTV-gaalassa

Grumpy Cat nousi julkkikseksi internet-meeminä pari vuotta sitten. Nyt se on valloittanut läsnäolollaan ihmiset MTV Movie Awards -gaalassa.

Grumpy Cat MTV Movie Awardseissa. // Kuva: EPA/MICHAEL NELSON

MTV-kanava järjesti viime yönä Suomen aikaa elokuvagaalan, Movie Awardsin, jossa palkittiin yleisöäänin viime vuoden parhaita elokuvia. Paikalla MTV Movie Awards -gaalassa nähtiin tähtiä - katso galleria, mutta illan varsinaiseksi huomion kerääjäksi muodostui internet-meemi nimeltä Grumpy Cat.

Se jätti varjoonsa muun muassa gaalahetket, kuten Zak Efronin lihaksikkaan ylävartalon paljastamisen suorassa lähetyksessä tai sen, että Jared Leton kerrotaan saapuneen juhlapaikalle helikopterilla.

Tapahtumassa juontanut Conan O'Brien otti lemmikkivieraan huomioon vitsailemalla, että sivilisaation loppu on käsillä, kun lavalla puhuu ihminen ja yleisönä on nukkuva kissa. Grumpy Cat nukkui tilanteessa eturivin paikalla hoitajansa sylissä.

Grumpy Catin MTV-suosio näkyy Twitterissä.

Muuten nyrpeänaamainen kissa paistatteli esimerkiksi gaalan punaisella matolla tuttuun tyyliin naama rutussa. Juhlaa varten sille oli asetettu pikkuruinen hattu pään päälle. Grumpy Catin läsnäolo on herättänyt laajasti ihastusta sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi Twitterissä #grumpycat -hashtagillä löytyy runsaasti päivityksiä.

Maailmankuulun kissan Twitter-tilillä asiaa kommentoitiin tyylille sopivan viileästi.

Lue myös:

Sadat jonottivat nähdäkseen Grumpy Catin elävänä

Lähteet: Twitter, MTV