Radiossa nyt

Himoartistihaastattelussa Paleface

Paleface kävi Brasiliassa ja yllättyi. Kuutele himoartistihaastattelu, listan TOP-20 kappaletta ja soittarille nousevat viisi uutuuskappaletta.

Äänestä YleX Himotuimmat -listalla!

Nuorten suosikkibändit saivat yleisön hurmioon Nosturissa - Katso kuvat!

22.9.2012 klo 12:11, päivitetty klo 13:54 | Anni | Kommentit (0)

Juha Pekka Tapani Heikkinen, Roope Salminen ja koirat, sekä Kuningasidea saivat tanssijalkaparin jos toisenkin vipattamaan Nosturissa eilen. 

Eilisen Nosturin tapahtuman oli tarkoitus olla Pasan kesän viimeinen keikka ennen keikkatauolle jäämistä, mutta sairastapauksen vuoksi yhtye joutui perumaan esiintymisensä. 

- Sori kun peruttiin keikka. Me yritettiin kaikkemme ja koetettiin kehitellä tapoja, jolla ois voitu heittää keikka, koska meitä ärsyttää keikkojen peruminen. Harmittaa, me oltais mielellämme soitettu, sanoivat Pasan Feniks Willamo ja Otto Piispanen

Pasan tilalle nousi lauteille mustana hevosena Juha Pekka Tapani Heikkinen, joka sai soitannallaan yleisön nyökyttelemään ja hymyilemään. 

Roope Salminen ja koirat vetivät energisen keikan ja villitsivät yleisöä erityisesti Bomfunk MC'sin hitillä Freestyler. Naisväki tanssahteli keikalla mielissään. Naiset tuntuvatkin olevan kuuleman mukaan Roope Salminen ja koirat -yhtyeen keikoilla yleinen näky. 

- Siis yleensähän räppikeikoilla on tosi paljon äijiä yleisössä, mutta meidän keikoilla tuntuu olevan aina tosi paljon tyttöjä. Että jos haluaa tavata mimmejä, kannattaa tulla meidän keikoille, sanovat Jon-Jon Geitel ja Roope Salminen naureskellen.

12-henkinen Kuningasidea oli illan viimeinen esiintyjä, mutta sai energiallaan yleisön mukaan. Yhtye julkaisi eilen uuden videon Prinsessa -biisille. Vielä muutaman keikan ennen tauolle jäämistä heittävä yhtye kertoo kesän menneen nopeasti keikkaillen, ja uutta materiaalia on kuulemma tulossa. 

- Ensi viikolla mennään demottelee uutta albumia, ja ens vuoden aikana olis tarkoitus saada uutta materiaalia ulos. Levyä kannattaa odottaa niin kauan, että se ilmestyy, sanoivat yhtyeen Väinöväinö ja Pole

Kuvagalleria

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä