Hyppää pääsisältöön

Nouseva räppäri kuoli autokolarissa - tviittasi vain hetkeä aiemmin olevansa humalassa

Nousussa ollut amerikkalaisräppäri tviittasi ajavansa kännissä ja siteerasi Draken biisiä vain hetkeä ennen kuolonkolaria.

Ervin McKinness eli Inkyy // Kuva: InkyyTV/Youtube

Inkyy-nimellä esiintyneen Ervin McKinnesin lisäksi syyskuun 2. tapahtunut kolari vaati neljän muun ihmisen hengen. Poliisiraporttien mukaan räppäri kaahasi kännissä jopa 120 mailin tuntinopeudella, eli melkein kahtasataa kilometriä tunnissa!

Huffington Postin mukaan McKinnesin tiedetään myös olleen humalassa: mies tviittasi itse vain hetkeä ennen turmaa ajavansa humalassa:

- Kännissä, ajan 120 mailia tunnissa, #YOLO!, kalifornialaishoppari tviittasi vapaasti suomennettuna mikroblogipalvelu Twitterin tilillään. "Yolo" on viittaus kanadalaisräppäri Draken The Motto-kappaleeseen ja tarkoittaa You only live once - elät vain kerran.

- Ajan, tviittaan, hörpin kupista, yolo, nupit kaakkoon, McKinness jatkoi ratintakaista viraaliriimittelyään hetkeä myöhemmin.

Raportin mukaan McKinnessin auto ajoi punaisia päin ja iskeytyi sitten seinään. Kaikki matkustajat kuolivat.

Inkyy oli vasta solminut ensimmäisen levydiilinsä. Saa nähdä, johtaako traaginen kuolema ja yolo-tviitti kuolemanjälkeiseen levyjulkaisuun ja myyntimenestykseen.

Lähteet: NME