Hyppää pääsisältöön

Niko Saarinen, milloin olet viimeksi sanonut mä oon nevöhööd susta?

YleX Iltapäivän KesäKylli-kokelaana kävi tosi-tv:stä tuttu Niko Saarinen, joka lanseerasi Viidakon tähtösissä uuden fraasin.

Niko Saarinen

YleX Iltapäivä sai vieraakseen tosi-tv:stä tutun Niko Saarisen, joka lausahti Viidakon Tähtöset-sarjassa eräälle kilpasiskolleen kipakasti ”Mä oon nevöhööd susta!” Fraasi sai välittömästi tulta alleen ja se levisi kuin kulovalkea.

- Mä en ole käyttänyt sitä niin paljon kuin mun ympärillä olevat ihmiset. Kaikki aina käskee, että sano vielä kerran se! Mutta ei se tule sellaisella samanlaisella tunteella, sen tilanteen pitää olla spontaani. Viimeksi heitin sen jollekin julkkikselle jossain bileissä. Mä olin kännissä, Saarinen muistelee.

Pientä muistelua vaatii myös juuri alkanut nettisarja Aurinkorannan tähtöset, jossa Niko Saarinen ja kaksi muuta Viidakon tähtöstä seikkailevat Espanjan aurinkorannoilla. Reissu oli Saarisen mukaan rankka, koska siellä oltiin miehen mukaan kännissä aamusta iltaan.

- Ostettiin siellä tinto de veranoa. Luultiin ekoina päivinä, että se on limua ja juotiin sitä aamusta lähtien. Mutta se olikin sangriaa.

Lähteet: YleX Iltapäivä