Hyppää pääsisältöön

Nakukuvavuoto: Tästä heidät tunnettiin vaatteet päällä

Julkkisnaisten alastonkuvat levisivät netissä viime sunnuntaina. Osa julkkiksista on vahvistanut kuvien aitouden.

Rihanna MTV Movie Awardseissa 2014. // Kuva: EPA/MICHAEL NELSON

Massiivisen tietomurron seurauksena useiden julkkisnaisten alastonkuvat varastettiin ja Massiivinen tietomurto – kymmenien julkkisnaisten nakukuvia julkaistu netissä. YleX koosti listauksen siitä, mistä vuodon uhreiksi joutuneet naiset olivat tunnettuja ennen alastonkuvien leviämistä.

Mary Elizabeth Winstead

Mary Elizabeth Winstead on 29-vuotias yhdysvaltalaisnäyttelijä, joka on esiintynyt muun muassa elokuvissa Ring 2, Die Hard 4.0 ja Scott Pilgrim vs. The World.

Winstead on vahvistanut kuvien olevan aitoja. Hän twiittaa syyttävään sävyyn kaikille kuviensa katselijoille.

Victoria Justice

Victoria Justice on 21-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, laulaja ja malli. Hänet tunnetaan parhaiten televisiosarjoista Zoey 101 ja Victorious.

Justicen mukaan hänestä otetut alastonkuvat eivät ole aitoja.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence on 24-vuotias yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä. Hän sai Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta vuonna 2012 julkaistusta elokuvasta Unelmien pelikirja. Forbes listasi hänet Hollywoodin Tässä ovat Hollywoodin parhaiten ansaitsevat naisnäyttelijätnaisnäyttelijäksi.

Lawrencen tiedottaja toteaa, että kuvia vuotaneet henkilöt tulevat langettamaan syytteen niille, jotka levittävät Lawrencen kuvia eteenpäin. Lawrencen fanien ylläpitämällä Twitter-tilillä todetaan sama asia.

Gabi Grecko

Gabi Grecko on 25-vuotias australialainen reality-tähti ja DJ. Greckon 71-vuotiaan kihlatun Geoffrey Edelsteinin mukaan hakkerien tempaus levittää kuvat nettiin oli vastenmielinen.

Teresa Palmer 

Teresa Palmer on 28-vuotias australialainen malli ja näyttelijä. Hän on esiintynyt muun muassa elokuvissa Bedtime Stories, I Am Number Four ja Warm Bodies.

Yvonne Strahovski

Yvonne Strahovski on 32-vuotias autralialainen näyttelijä. Hän on näytellyt muun muassa tv sarjoissa Chuck ja Dexter.

Kate Upton

Kate Upton on 22-vuotias yhdysvaltalainen malli ja näyttelijä. Hänet tunnetaan erityisesti Sports Illutratedin uimapukukuvistaan. Hän on esiintynyt myös muun muassa The Other Woman -elokuvassa.

Ariana Grande

Ariana Grande on 21-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on esiintynyt muun muassa Victorious-tv-sarjassa. 

Kim Kardashian

Kim Kardashian on 33-vuotias yhdysvaltalainen muhkeasta takamuksestaan tunnettu tosi-tv-esiintyjä ja seurapiirihenkilö. Hän on naimisissa räppäri Kanye Westin kanssa.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst on 32-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Veren Vangit, Virgin Suicides ja Anna Palaa. Hän näytteli myös Hämähäkkimies-trilogiassa.

Rihanna

Rihanna on barbadoslainen yli 20 miljoonaa albumia myynyt artisti.

Nakukuvavuodossa nettiin levisi yhteensä yli sadan julkkisnaisen alastonkuvat.

Lue myös: 

Massiivinen tietomurto – kymmenien julkkisnaisten nakukuvia julkaistu netissä

Lähteet: YleX, useita