Hyppää pääsisältöön

Musta Barbaari haluaa rikkoa ennakkoluuloja

Viime viikolla YleX Iltapäivän Rytmibarometrin peukutusprosenttiennätyksen rikkonut Musta Barbaari vastasi Salil eka salil vika -kappaleen lyriikoihin kohdistuneeseen hämmenykseen.

Musta Barbaari // Kuva: facebook.com/mustabarbaariofficial

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa tornadon lailla pyörinyt Mustan Barbaarin uusi kappale Salil eka salil vika on aiheuttanut joissakin ihmistä hämmennystä ainakin lyriikoidensa osalta. Musta Barbaari itse kertoo haluavansa rikkoa ennakkoluuloja eli ”mustaa jäätä”.

Mies räppää kappaleessaan muun muassa näin: "Musta Barbaari, ei oo neekeri, vaan stadin revityin laku. Sä halusit saada hyötyy ilman kipuu, naah nigga. Sun pitää olla salil eka salil vika, still alive nigga." Voiko kuka tahansa käyttää kappaleesta lainattuja iskulauseita?

- Se on tosi ristiriitainen juttu nykyään. Ainahan se on ollut sillain, että se on ollut mustien etuoikeus. Kyllähän sitä on kuullut teinien suusta, että ”Still alive, nigga!” Sit on vähän silleen, että okei, toi on mun juttu, että mä oon aiheuttanut ton, Musta Barbaari toteaa.

Musta Barbaari ei kuitenkaan suosittele, että kyseistä fraasia mentäisiin ihan kelle tahansa huutelemaan.

- Jos te mut näätte, niin mä osaan sen suodattaa vielä. Mutta älkää kaikille randomeille tummille kavereille menkö heittämään, Musta Barbaari nauraa.

Lähteet: YleX Iltapäivä