Hyppää pääsisältöön

Muotisuunnittelija Antti Asplund: Haaveilin pitkään Kesäkumibiisin tekemisestä

Robinin Kesärenkaat teki vaikutuksen muotisuunnittelija Antti Asplundiin.

Muotisuunnittelija Antti Asplund. // Kuva: YleX / JP Panttila

Muotisuunnittelija, kirjoittaja ja taiteilija Antti Asplund on lähdössä Pohjois-Amerikkaan esittelemään Heterophobia-vaatemallistoaan. Ensimmäiseksi Vancouveriin muotiviikoille ja sen jälkeen suunnitelmissa ovat ainakin New York ja Los Angeles.

Monipuolisen taiteilijan viimeisin uusi aluevaltaus on musiikki, sillä hän julkaisi kesällä Gum-nimisen kappaleen, joka on saanut inspiraationsa YleX:n Kesäkumibiisistä.

- Mulla on ollut pitkään haaveissa kirjoittaa Kesäkumista ja tein sen viimein kesäkuun alussa, Asplund sanoo YleX Viikonlopun haastattelussa.

Asplund kertoo olevansa hullu Robin-fani ja hän kehuu vuolaasti nuoren artistin tämän vuoden Kesärenkaat-Kesäkumibiisiä. Se innoitti häntäkin tekemään turvaseksistä kappaleen.

- Aika samanlaisethan ne on, eikö vain, Asplund sanoo ja nauraa.

Asplundin kappale on hyvin eri tyylinen kuin Robinin kappale, mutta sekin kertoo turvaseksistä.

- En tiedä olisiko siitä Kesäkumibiisiksi. Riippuu kuinka avoimin mielin te olette täällä, Asplund sanoo.

Monipuolinen taiteilija kehottaa uteliaita katsomaan Gumin YouTubesta, koska hänen mukaansa se on suunniteltu nimenomaan musiikkivideoksi.

- Se on mun mielestä kokonainen vasta videon kanssa, hän sanoo.

Asplundin musiikkiuran jatko on vielä päättämättä. Hän sanoo, että Gumin demo-versiota tehtäessä syntyi monenlaisia muitakin ideoita.

- Katsotaan nyt, Asplund sanoo.

Lähteet: YleX Viikonloppu