Hyppää pääsisältöön

Morkkispuhelimeen tunnustus: Sekoilin hevosnaamari päässä Roope Salmisen keikalla

Uudessa ohjelmaosiossa kuullaan viikonlopun toilailuista ja morkkiksista.

Yksisarvinen Roope Salminen & Koirien keikalla Rovaniemen Tivolissa. // Kuva: Facebook / Roope Salminen & Koirat

YleX Viikonlopussa on alkanut uusi ohjelmaosio nimeltä Morkkispuhelin, jossa kuuntelijat voivat avautua siitä, mikä on mennyt viikonloppuna pieleen.

Kaikkien aikojen ensimmäiseen Morkkispuhelimeen soitti Joona Rovaniemeltä. Hän oli ollut juhlimassa kaveriensa kanssa Tivoli-ravintolassa Roope Salminen & Koirat -yhtyeen keikalla.

- Siinä oli sellainen pieni twisti mukana, että mulla oli tyylikäs yksisarvinen hevosnaamari päässä koko h*lvetin illan, Joona kertoo.

Juhlamaski oli hankittu juhannuksena festareilta Kalajoelta, mutta siitä Joonalla ei ollut käsitystä, miksi se päätyi hänen päähänsä keikalle.

- Kaveri iski sen käteen ja sanoi, että nyt lähdetään. Mä sanoin, että selvä. Olen kai aika avoin ihminen. Ei oikein ole tietoa alkuperäisestä syystä, että miksi.

Bändin keikka vei Joonan niin mukanaan, että hän sai uuden hyvän idean.

- Olin niin fiiliksissä keikasta ja ajattelin, että tanssilattia on aika ahdas. Löysin itseni lopulta samalta lavalta Roope Salmisen ja poikien kanssa.

Joonan mukaan bändi piti hänen performanssistaan, mutta henkilökunta ei ollut järin innoissaan.

- Olin siinä etualalla oikealla, etten mä koko näkymää peittänyt.

Joona sanoo, ettei tunne juurikiaan morkkista tapahtuneesta. Hän kertoo, ettei häntä yleensäkään kiinnosta, jos joku on toilaillut.

- Ensi kerralla pitää hommata kavereillekin maski, etten ole yksin siellä lavalla, Joona sanoo.

Lähteet: YleX Viikonloppu