Hyppää pääsisältöön

Mitä käyttämäsi emojit paljastavat sinusta? Emoji-tohtori kertoo

Oletko koskaan pohtinut, mitä viimeksi käyttämäsi emojit voisivat paljastaa persoonallisuudestasi?

Emojeita!

Amerikkalainen mainostoimistotyöntekijä Daniel Brill on perustanut tumblr-palveluun Emojinalysis-blogin, jossa hän tarjoutuu analysoimaan ihmisien persoonallisuuksia näiden suosimien emojien perusteella. Idean Brill kertoo saaneensa katseltuaan omia viimeksi käyttämiään emojeja.

- Tekstailin ystäväni kanssa ja jäin katsomaan viimeksi käyttämiäni emojeja. Niiden joukossa oli ahdistuneen näköisiä naamoja, alkoholia ja räjähtäviä asioita. Jäin pohtimaan, olenko ihan kunnossa, Brill sanoo Mashablen haastattelussa.

Tietenkään Brillillä ei ole psykologin koulutusta, joten emoji-analyysi on hänelle pelkkää hupia. Ihmiset ovat kuitenkin innostuneet emoji-lääkäristä.

- Lähes 5000 ihmistä kaikkialta maailmasta ovat lähettäneet minulle kuvakaappauksia viimeksi käyttämistään emojeista ja pyytäneet minua analysoimaan ne, Brill sanoo.

Emoji // Kuva: Tumblr

Erään käyttäjän emojinalysis-blogiin lähettämän oheisen kuvan perusteella Brill arvioi tämän persoonallisuutta seuraavasti:

- Tiedäthän, miten paljastuneen sarjamurhaajan lähipiiri aina kommentoi tämän paljastumisen tulleen täytenä yllätyksenä? Se johtuu siitä, että päällisin puolin sarjamurhaaja oli mitä onnellisin hemmo, hymyili aina. Kukaan ei voi olla noin onnellinen! Ei kukaan. Saatat olla pelottavin koskaan analysoimani ihminen.

Lähteet: Mashable, Emojinalysis