Hyppää pääsisältöön

Mimmi on aika tiikeri – tämä kuva voitti Just niin biiberi -skaban räppirotsin

Suomen himotuin rotsi on koristeltu räppäreiden nimmareilla. Nimimerkki virtasenplikka voitti takin itselleen eläimellisellä vetovoimalla.

Aksim // Kuva: Promokuva/Monsp

YleX:n ja Aksimin järjestämä Just niin biiberi -kuvakilpailu on päättynyt ja voittajaksi on valittu nimimerkki virtasenplikka. Hän voittaa itselleenOle just niin biiberi ja voita Suomen himotuin rotsi! ! Cheek, Karri Koira, Ruudolf, Musta Barbaari, Notkea Rotta, Gasellit, Asa, Paperi T, Adi L Haslan, Rat Face, Jodarok, Aito Mäkki, Laineen Kasperi ja DJ Kridlokk ovat koristelleet nimmareillaan takin, joka saa nyt uuden omistajan.

Nimimerkki virtasenplikka latasi kuvan Instagramiin tunnisteilla #aksim, #himotuimmat ja #ylex. Kilpailukuvan räiskyvät värit, eläimellinen heittäytyminen ja idean omaperäisyys vakuuttivat raadin.

- Täs mä oon tiikeri. Ja just niin biiberi!, virtasenplikka kirjoittaa.

YleX ja Aksim onnittelevat voittajaa, joka pääsee patsastelemaan tästä eteenpäin räppirotsi olallaan.

YleX:n raadin mielestä kilpailuun lähetettiin paljon hienoja kuvia ja pääpalkinnon lisäksi se päättikin jakaa palkinnot kolmelle muulle näköiskuvalle, joiden lähettäjät saavat YleX:n aurinkolasit.

Nimimerkki Kyseh on kuin ilmetty Justin Bieber raksarotsissaan ja vinossa lipassaan. Myös Instagramiin lisätty kommentti Ei hävetä vakuutti raatilaiset.

Jonen valokuva sai raatilaiset hieraisemaan silmiään uudemman kerran. Hetken luultiin, että itse Justin Bieber osallistui kilpailuun.

- Kävin himoitsemassa Aksimia listaykköseksi ja linkkasin frendille kanssa, että laitaa himoa kehiin. Pistettiin kamera laulamaan Just niin biiberi -biisin tahtiin ja tässä tilanneotoksessa meikällä oli kyllä niin biiberifiilikset päällä, Henkka kirjoitti kisakuvaansa.

Kisaaja ansaitsi Aksimin swägää myötäilevällä kuvallaan itselleen ylex-aurinkolasit.

YleX kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee voittajia!

Lähteet: YleX