Hyppää pääsisältöön

Miltä ruotsalainen kesähitti kuulostaa suomalaisten korvin?

Ruotsalaisen DJ-tuottajan kappale nauttii suurta suosiota Pohjois-Euroopassa, mutta YleX:n Uuden musiikin ratsiassa kappale nosti selkäkarvat pystyyn.

Ruotsalainen DJ-tuottaja AronChupa. // Kuva: facebook.com/aronchupaofficial

AronChupa on ruotsalainen DJ, joka julkaisi elokuussa kappaleen nimeltä I'm an Albatraoz. Biisistä tuli nopeasti suosittu ja tähän mennessä sitä on kuunneltu yli 16 miljoonaa kertaa ympäri Skandinaviaa muun muassa Spotify-musiikkipalvelun kautta. Kuuntelulistojen kärkeen ponnahtanut kappale herätti suuria tunteita myös YleX:n Uuden musiikin ratsiassa.

- Tästä tuli mieleen juuri sellainen amisauto, jonka ikkunat ja rakenteet rämisee basson jytkeestä, kun se ajaa ohi. Kyllä tää voisi menestyä ihan maailmanlaajuisestikin, TCT-yhtyeen Tiahu sanoo.

Tämän bändikaveri Comeetta oli samoilla linjoilla.

- Kappaleen aiheuttamalle shokkiarvolle on annettava iso käsi. Tämä herättää tunteita.

YleX Jatkojen Toni myönsi rehellisesti, ettei kappale soinut oikeille korville. Juontaja oli suorastaan tuohtunut kappaleen johdosta.

- Historia on osoittanut, että Suomesta löytyy tämän tyyliselle musiikille valtavasti kysyntää, mutta itse en lämmennyt tälle. Mun mielestä tää oli aivan hirveä!

Kappale kuullaan tänään myös YleX Jälki-istunnossa Mitä mieltä olet AronChupan kappaleesta I'm an Albatraoz?, jossa sinä pääset kommentoimaan ja peukuttamaan biisiä mielesi mukaan! Onko tämä seuraava klubihitti vai totaalinen floppi? Kuuntele biisi alta ja Mitä mieltä olet AronChupan kappaleesta I'm an Albatraoz?

Lähteet: Uuden musiikin ratsia / Rytmibarometri