Nyt soi:

Biisilista netissä ohjelman jälkeen.

 

Toiveshöw'ssa puhaltavat muutoksen tuulet!

Syksyn lähestyessä alkavat muutoksen tuulet puhaltaa! Oletko vasta rakastunut, aloittanut uudessa koulussa, kutsuuko uusi kaupunki tai aloitatko uuden terveellisen elämän? Toivo perjantaitoiveboksin kautta musaa joka sopii elämäsi pyörteisiin ja me toteutamme sen!  
TOIVO TÄÄLTÄ ja muista perustella toiveesi hyvin. 

Kohta kuullaan uutta musaa Jenni Vartiaiselta ja kysytään onko setärokkareiden versioima nuorisomusiikki uhka vai mahdollisuus! 

TOIVEET TÄNNE!

 

Miljoona dollaria 45 minuutissa - lue, kellä tähdellä on moinen tuntipalkka!

22.9.2012 klo 14:15 | Otto Rönkä | Lähde: Contact Music | Kommentit (0)

Nicole Scherzinger

Dubaissa ei mikään maksa liikaa!

Pussycat Dolls-yhtyeen keulanainen ja tätä nykyä X Factorissa tuomaroiva Nicole Scherzinger sai kokea Dubain palkkatason esiintyessään arabiemiraattikaupungissa torstaina.

Laulajattaren tili lihoi nimittäin peräti miljoonalla dollarilla - kolmen vartin työrupeamasta! Scherzinger esiintyi Dubain World Trade Centerissä ja soppariin kuului myös ensimmäisen luokan lentoliput maahan ja takaisin.

- Edes Nicole ei voinut kieltäytyä moisesta tarjouksesta. Hän vain lensi edestakaisin. Helppoa rahaa, todettiin tähden lähipiiristä.

Lähteen mukaan neidin almanakkaan raivattiin tilaa rahakkaalle keikalle myös siksi, että Scherzinger pelkää menettävänsä X Factor-pestinsä seuraavalla tuotantokaudella ilkeänä vierastuomarina tunnetulle ex-Spaissari Mel-B:lle.

Scherzinger valmistelee tällä hetkellä myös sooloalbumia.

Asiasanat: dubai, keikkapalkkio

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä