Hyppää pääsisältöön

Miespuolinen Smoukahontas Rudi Rok: Haaveilen myös Ellen-vierailusta

YleX Viikonlopun vieraana kävi viihdyttämisen monitoimimies: äänitaiteilija, stand up -koomikko, näyttelijä, vaatesuunnittelija ja vähintään 30 eläimen ääni, Rudi Rok. Viraalihitin tehnyt mies haaveilee Ellen DeGeneres -vierailusta Smoukahontaksen jalan jäljissä.

Rudi Rok

Monipuolinen viihdyttäjä Rudi Rok tuli monille tutuksi One Man Does 30 Animal Sounds -nimisellä videolla, josta tuli nopeasti viraalihitti. Videota on katsottu noin 380 000 kertaa, ja se on noteerattu muun muassa Huffinton Postin ja Buzzfeedin sivustoilla sekä ABC Newsin Good Morning America-ohjelmassa.

- Mun oli alun perin tarkoitus tehdä äänikirjasto, johon kokosin osaamani eläinäänet. Sain kuitenkin idean, että tästä voisi saada tosi hauskan videon. Yritän tehdä laajasti kaikkea. Tärkeintä mulle on se, että yleisö viihtyy ja nauraa, Rudi Rok kertoo YleX:lle.

Äänitaiteilija kiistää, että olisi inspiroitunut Smoukahontaksen viraalihitistä.

- Olen tehnyt tosi paljon videoita, mutten ole uskaltanut julkaista niistä läheskään kaikkia. Mun uudenvuodenlupaus oli, että julkaisen rohkeammin. Aiemmin olen hionut videoita tosi paljon ennen kuin olen uskaltanut julkaista. En pelkää enää reaktiota niin paljon. Nyt näköjään toimi.

- Samantyylinenhän se on kuin Smoukahontaksen video. Siinä on vain eri eläinten kieliä. Täytyy nostaa hattua. En ikinä pystyisi tekemään sellaista, mitä hän on tehnyt, Rudi Rok jatkaa.

Rudi Rok on saanut paljon huomiota One Man Does 30 Animal Sounds -videollaan ja hän haaveilee myös Ellen DeGeneres laittoi Smoukahontas-Saran kielitestiin – katso video

- Kyllä mä heittäisin kanssa Ellenin, totta kai. Sehän on juontanut Oscaritkin, Rudi Rok sanoo.

Kuuntele haastattelu alta kohdasta 03:15:00.

Lue myös: Suomalaisen äänitaiturin videota hämmästellään maailmalla – katso

Lähteet: YleX Viikonloppu