Hyppää pääsisältöön

Michael Monroe paljastaa YleX:lle: Olen luultavasti mukana jatkossakin Voice of Finlandissa

Ruisrockin perjantain päättävä Michael Monroe vakuutti, etteivät telkkaripestit ole pois miehen rokkarin urasta.

Michael Monroe Ruisrockissa 2012 // Kuva: Tomi Mikola

YleX:n Piritan haastattelema hyväntuulinen Michael Monroe kertoi, ettei muun muassa pesti Voice of Finland -kykykilpailun tuomarina häiritse hänen rokkihommia.

- Lisänäkyvyys on vain hyväksi. Nyt seuraava sukupolvi on ottanut minut omakseen, alle 10-vuotiaat lapsetkin ovat ruvenneet diggaamaan. Kun vaikka menen junalla stadiin, siellä on pitkä jono kivoja nappuloita tapaamassa minua. Myös 70–80-vuotiaat ovat tulleet kertomaan, että tykkäävät iästään huolimatta tyylistäni. Se todistaa, että rock'n'roll on iätöntä, Monroe juttelee.

Kiireinen rokkari vihjailee, että hän ei telkkarista tule vähään aikaan poistumaankaan.

- Elokuun lopulla lähdemme rundaamaan maailmalle. Jos Voice of Finland jatkuu, olen luultavasti vielä mukana siinä. Media on mainosta ja näkyvyyttä.

Medianäkyvyydestä huolimatta Monroe ei allekirjoita väitettä, että kaikki julkisuus on hyvästä.

- Juorulehtien keksimät jutut voivat olla todella vahingollisia, jos ei ole suojakilpi päällä. Olen yrittänyt varjella yksityiselämääni, ettei viattomia satuteta turhaan. Typerät juorut voivat tehdä todella pahaa. Bad publicity sucks, positiivisuus on pop, Monroe veistelee.

YleX seuraa Turun Ruisrockin tapahtumia paikan päällä radiossa ja netissä. Uutiset ja hetki hetkeltä päivittyvän liveblogin löydät viikonlopun aikana YleX:n Ruisrock 2013 -sivuilla.

Lähteet: YleX