Supersunnuntai on LIVE!

Superia LIVE-sunnuntaita kanssasi viettävät Saara ja Cristal! Tänään tulkitaan viestejä ulkoavaruudesta ja spekuloidaan Internetin kommentointikulttuuria.

Ehdota Rottakoetta

Michael Monroe nostettiin Foo Fightersin ohi Briteissä

10.11.2011 klo 10:42, päivitetty klo 11:21 | JP | Lähde: Classic Rock | Kommentit (1)

Brittiläisen Classic Rockin päätoimittaja hehkutti heinäkuussa kahta suomalaisbändiä YleX:lle. Toinen niistä on voittanut äänestyksen vuoden parhaasta albumista.

Sensory Overdrive -albumi on äänestetty Briteissä vuoden parhaaksi. Se voitti Classic Rockin -yleisöäänestyksessä muun muassa Foo Fightersin Wasting Lightin. Foo Fightersia tappio tuskin harmittaa, sillä se nappasi samassa palkintogaalassa vuoden bändi -tittelin. Ehdolla ollut toinen suomalaisbändi, Von Hertzen Brothers, ei päässyt ykköseksi vuoden tulokas -kategoriassa, jonka voitti Vintage Trouble.

Jos ihmettelet, miten Michael Monroe tai VHB päätyivät brittilehden ehdokaslistalle, niin Classic Rockin päätoimittaja Scott Rowley kertoi heinäkuussa, että kyseessä on suomalaisia hivelevä sattuma.

- Me täällä Classic Rockissa arvioimme musiikkia täysin sen ominaisuuksien kautta. ”Ei ole kyse siitä mistä olet, vaan missä olet” ja sen sellaista. Tämä on kyllä Suomen kunniaksi, mutta on ihan sattumaa, että ehdokkaaksi valitut bändit ovat suomalaisia.

Lisäksi hän kertoi, että lehdessä on töissä pitkän linjan Monroe-faneja, jotka ovat kirjoittaneet esimerkiksi Hanoi Rocksista useasti. Monroen uutta albumia odotettiinkin innolla.

Aiemmin ylex.fi:ssä:

Brittiläisen musiikkilehden päätoimittaja ylistää suomalaisbändejä

Von Hertzen Brothers: Brittilehden huomio tuntuu uskomattoman hienolta

 

Michael Monroe Provinssirockissa - katso upea keikka!

Kommentointi

Kommentit (1)

Onneksi Olkoon. Niin sitä pitää Michael.

>Anonyymi 10.11.2011, 17:01
Muualla Yle.fi:ssä