Hyppää pääsisältöön

Michael Jacksonin tuleva muistokonsertti aiheuttaa eripuraa - sopimatonta!

Supertähden perhe on eripuran kourissa.

Michael Jacksonin "Thriller"

Michael Jacksonin perikunta ilmoitti maanantaina, että edesmenneen tähden kunniaksi tullaan järjestämään tänä syksynä suuri muistokonsertti. Suurkonsertin esiintyjistä ei ole vielä tietoa, mutta paikaksi on valikoitunut Cardiffin kaupunki Isossa-Britanniassa ja päiväksi lokakuun kahdeksas. Ja siinä piilee ongelma.

Michaelin veljeskaksikko Jermaine & Randy Jackson ovat sitä mieltä, että konsertti järjestetään huonoon aikaan. Veljekset julkaisivat heti tapahtuman tiedotustilaisuuden jälkeen oman tiedotteensa, jossa kertovat kannattavansa perheenjäsentensä tukemaa konserttia, mutta kokevat päivämäärän vääräksi. Michaelin kuolemasta syytetyn lääkärin oikeudenkäynti kun menee päällekkäin konsertin kanssa.

Veljeskaksikko kutsuu tulevaa konserttia lehdistötiedotteessaan ”sopimattomaksi” ja ”huonosti ajoitetuksi.” Samaa mieltä ei kuitenkaan ole Jacksoneiden muu suku. Michaelin äiti Katherine, sisko La Toya ja veljeksistä Tito, Marlon ja Jackie ovat kaikki sitä mieltä että konsertin tulee toteutua. Katherine Jacksonin mukaan muistokonsertti on oiva kunnianosoitus Michaelin uralle.

Konsertti tulee keräämään tuloja usealle eri hyväntekeväisyysjärjestölle. Aikeissa on myös lähettää konsertti suorana 30 eri maahan 2D ja 3D -lähetyksinä.

Lähteet: BBC