Hyppää pääsisältöön

Madonna laittoi Anna Abreun suunnitelmat uusiksi

Laulajatar Anna Abreu joutui muuttamaan Uuden musiikin kilpailun esitystään popin kuningattaren vuoksi.

Anna Abreu // Kuva: Hanne Kautto

Suomen suurimpiin tähtiin kuuluva Anna Abreu yllättyi totaalisesti Madonnan esiintymisestä Super Bowlissa. Popin kuningattaren mammuttishowssa oli paljon samoja elementtejä kuin mitä Abreun tiimi oli ideoinut Uuden musiikin kilpailun finaalissa nähtävään massiiviseen esitykseen. YleX Aamussa vieraillut Anna kertoi, että lavalla piti olla lähes sama tilanne kuin Madonnalla – tietenkin Suomen mittakaavassa.

- Siellä piti olla kymmeniä nunnia lavalla, gospel-henkistä meininkiä... Lava-asetelmaa oli täysin sama. Koreografi lähetti mulle tekstiviestin, että 'Voi piip piip piip. Madonna on pilannut mun elämän!' Anna kertoi.

Laulaja kertoi olleensa aluksi asian kanssa hyvillä mielin. Huolestunut koreografi sekä pelko vertailuotsikoista kuitenkin vaihtoivat poptähden mielen. Tavallaan Anna on tyytyväinen muutoksien pakollisuudesta.

- Se antoi meille uusia näkökulmia sekä uusia tapoja toteuttaa itseämme ja kehittää luovuuttamme.

Poppari tiimeinen laittoi musiikkia lukuun ottamatta esityksen täysin uusiksi. Näyttävyydessä ei kuitenkaan säästellä, kun Anna laulaa uuden version Stereo-hitistään. Tarkkoja suunnitelmia uudesta lavashowsta laulaja ei kuitenkaan paljastanut.

- Sen verran sanon, että samalla teemalla mennään, koska musavideo on tullut ennen Super Bowlia. Mutta lupaan, että siitä tulee iso show! Anna hihkui YleX Aamulle.

Uuden musiikin kilpailun finaali järjestetään 25. helmikuuta Helsingin Jäähallissa. Lippuja voi ostaa vielä Lippupalvelusta.