Hyppää pääsisältöön

Lotta Backlund: Mitä useamman ihmisen tapaa, sitä todennäköisemmin löytää kumppanin

YleX Viikonlopun vieraana Lifestyleslotissa kävivät tänään tuottaja-juontaja Lotta Backlund ja näyttelijä Oskari Katajisto.

Kuvassa standup -koomikko, juontaja, bloggaaja ja YleX Iltapäivän Kesäkylli -kokelas- Lotta Backlund. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Tuottaja-juontaja Lotta Backlund ja näyttelijä Oskari Katajisto nähdään 15. helmikuuta alkavassa Totuus Rakkaudesta -ohjelmassa. ”Rakkauden lähettiläät” kertoivat hetki sitten YleX Viikonlopun haastattelussa muun muassa, milloin he ovat viimeksi tunnustaneet rakkautensa jollekin.

- Ääneen en ole hetkeen sanonut kenellekään muulle kuin mun tyttärelle, jolle sanon sen melkein joka kerta, kun hänen kanssaan juttelen, Katajisto kertoo.

- Mä oon tänään sanonut mun tyttärelle ja mun miehelle sanoin varmaan eilen. Ei me silleen säästellä sitä, Backlund sanoo.

Onnellisessa parisuhteessa oleva tuottaja-juontaja Lotta Backlund ei ole deittaillut noin viiteen vuoteen, mutta se ei estä häntä puhumasta siitä.

- Minä voin puhua mistä vaan. Rakkaus koskettaa kaikkia. Joko sulla on sitä tai haluat sitä palavasti, Backlund perustelee.

Katajisto puolestaan on pettynyt rakkaudessa niin monta kertaa, että se on kovettanut häntä joissakin asioissa.

- Monet miettivät, että uskallanko rakastua, jos kuitenkin pettyy. Niin monet parisuhteet päättyvät nykyään, mies sanoo.

- Koin ensirakkauden myötä pettymyksiä ja ne ovat leimanneet myös mun aikuiselämän suhteita. Pelkään aina epäonnistumista, joka johtaa siihen että laskelmoin ja kontrolloin tilannetta. On tullut niin kovia kolhuja, että ne ovat jättäneet jälkiä ja siitä on joutunut kärsimään myös syyttömät ihmiset, näyttelijä avautuu.

Totuus Rakkaudesta -ohjelman tähdet kannustavat sinkkuja olemaan rohkeita.

- Turha könöttää siellä himassa. Ei sieltä kukaan tule hakemaan, vaan kannattaa mennä ulos ja hakeutua keskustelemaan ja tutustumaan, Katajisto neuvoo.

- Mitä useamman ihmisen tapaa, niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä löytää kumppanin. Mä tein ekoilla treffeillä kaikki mahdolliset virheet, mutta tässä sitä vaan ollaan, Backlund kannustaa.

Lähteet: YleX Viikonloppu