Liverpooliin kosiskeltu suomalaisfutaaja: Se oli vaikea päätös

4.5.2012 klo 13:08, päivitetty klo 14:14 | Hanne Kautto | Kommentit (0)

Jalkapallolupaus Joel Pohjanpalo pitää HJK-joukkuetta loistavana seurana, eikä kiirehdi suurempiin futarivesiin.

HJK:ssa hyökkääjänä pelaava Joel Pohjanpalo vieraili YleX Aamussa. Nuori jalkapallolupaus on tehnyt tällä kaudella läpimurtonsa tekemällä muun muassa Veikkausliigan historian nopeimman hattutempun. Pohjanpalon taidot on huomattu muuallakin: pelaajalle tarjottiin kolmen vuoden sopimusta Valioliigaseura Liverpooliin. Pohjanpalo kieltäytyi kunniasta.

- Se oli tietenkin vaikea päätös, mutta HJK on ihan loistava seura, pelaaja kertoo.

Esimerkkinä HJK:n hyvästä hengestä Pohjanpalo kertoo vapaa-ajan treeneistään, joihin seuran kakkosvalmentaja tulee mukaan.

- En usko, että Liverpoolissa voisi vapaapäivänä soittaa valmentajalle, että tuletko potkii mun kanssa palloa. Veikkaan, että ei olis tullut.

Nuorella Pohjanpalolla ei ole kiire Valioliigaan, mutta tulevaisuudessa Liverpool on juuri se joukkue, joka kiinnostaa. Joukkueen fanitus on kotoa opittu: isän kanssa on katsottu joukkueen matseja pienestä pitäen. Pohjanpalon mielessä on myös käynyt ajatus, ettei Liverpool-tarjous enää toistuisi esimerkiksi loukkaantumisen tai arvaamattomien asioiden vuoksi.

- Tottakai se kävi mielessä, mutta sellaista se on. Joitakin loukkaantumisia tulee kuitenkin jossain vaiheessa uraa, mutta niistä pitää vaan päästä yli, nuori jalkapalloilija toteaa varmana.

 

Pohjanpalon kanssa keskusteltiin jalkapallon lisäksi muun muassa jääkiekosta. Kuuntele koko haastattelu alta.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä