Hyppää pääsisältöön

Lepakko pissasi rokkarin silmään: Ihan kuin yksisarvinen olisi puraissut

Taivaalta tippui keltaista sadetta.

Lepakko pissasi suoraan kitaristin silmämunaan. // Kuva: Wikimedia Commons

Amerikkalaisen metallibändi Torchen jäsen on joutunut sairaalahoitoon sangen oudon tapauksen seurauksena - yhtyeen kitaristin silmään nimittäin virtsasi lepakko.

Andrew Elstner oli majoittunut vanhan kämppäkaverinsa kotiin, vuonna 1824 rakennettuun kartanoon. Nukkumaan mennessään mies oli sytyttänyt makuuhuoneeseen valot ja huomannut katon rajassa lentelevän pelästyneen lepakon.

- Kun se lensi pääni yli neljännen kerran valon nopeudellaan, se onnistui kusemaan suoraan oikeaan silmääni.

Kitaristi kirjoitti myös Facebookinsa, että ei ole väliä uskooko kukaan hänen tarinaansa - hän itse kun on nyt huolissaan vesikauhusta. Elstner oli aluksi ollut tapauksesta välittämättä, pessyt vain silmänsä ja mennyt nukkumaan. Seuraavana aamuna kitaristin vanhemmat kuitenkin olivat olleet tapauksesta ”aivan kauhuissaan” ja olleet varmoja, että pissaepisodista oli seurannut vesikauhu. Sairaalareissuhan tästä varmuuden vuoksi tuli ja Elstner saakin nyt lääkitystä vesikauhun varalta.

Mieheltä itseltään ei tilanteen harvinaislaatuisuus ole mennyt huomaamatta, hän kirjoittikin sairaalareissun jälkeen seuraavanlaisesti.

- Ihan kuin minua hoidettaisiin yksisarvisen pureman johdosta.

Lähteet: Pitchfork