Hyppää pääsisältöön

Lataa Cuddlr-sovellus ja halaile tuntemattoman kanssa

Halaus tuntemattomalta ihmiseltä saattaa pelastaa muuten huonon päivän. Nyt sellainen on mahdollsta saada Cuddlr-sovelluksen avulla. 

Matleena halaa Joonaa, jota ällöttää. // Kuva: Jussi Mäntysaari

Deittisovellus Tinder on saanut kilpailijan Cuddlr-sovelluksesta. Toisin kuin Tinder, Cuddlr ei lähtökohtaisesti ole suunniteltu deittailua varten. Cuddlrissa pointtina on tavata ihminen ja esimerkiksi halata häntä. Erona Tinderiin on myös se, ettei Cuddlrissa voi rajoittaa hakua sukupuolen tai iän perusteella.

- Kannustamme ihmisiä harkitsemaan halailua sellaistenkin ihmisten kanssa, joiden kanssa et menisi treffeille tai joita et edes pidä viehättävänä, sovelluksen kehittäjät kertovat sovelluksen verkkosivulla.

Cuddlrin käyttäjä voi ilmoittaa toiselle käyttäjälle haluavansa halailla häntä. Jos toinen käyttäjä suostuu halailupyyntöön 15 minuutin sisällä pyynnön lähettämisestä, sovellus antaa käyttäjille toistensa sijainnit, jotta tapaaminen onnistuu. Halailun jälkeen käyttäjät voivat antaa toisilleen arvosanan sovelluksen välityksellä.

Charlie Williams, yksi sovelluksen kehittäjistä, kertoo Salonin haastattelussa, että sovelluksen kautta tapaavat ihmiset saattavat haluta muutakin kuin vain halata toisiaan. Se ei kuitenkaan ole Cuddlrin ensisijainen tarkoitus.

- Seksi on hieno asia, mutta sitä varten on muita mobiilisovelluksia, Williams sanoo.

Sovellus toimii toistaiseksi vain iPhonella.

Lue myös:

Mies parodioi naisten Tinder-poseerauksia Instagramissa – katso hulvattomat kuvat

Harry Potter-tähti pitää Tinderiä tylsänä

Nämä suomalaisartistit ovat Tinderissä

Lähteet: MTV, cuddlrapp, salon, bustle