Hyppää pääsisältöön

Lähetä joulutervehdys idolisi kanssa – kampanjassa mukana mm. Mikael Gabriel ja Uniikki

Joulutervehdysten viimeinen postituspäivä oli viime perjantai, mutta sähköinen joulukortti pääsee perille yhdellä klikkauksella vielä jouluaaton aamunakin.

Mikael Gabriel YleX:n vieraana // Kuva: Maria Rautio

Musiikin puolesta -sivusto tarjoaa mahdollisuuden lähettää ja jakaa Suomen ykkösrivin artistien personoitavia videotervehdyksiä: vastaanottaja pääsee kuvallaan mukaan samaan videoon vaikkapa Uniikin, Mikael Gabrielin tai Sannin kanssa. Kaverille lähetettävän joulutervehdyksen tarjoavat sivustolla yhteensä 20 artistia.

Musiikin puolesta -kampanjan takana on Musiikkituottajat ry, joka haluaa sivuston välityksellä kiittää suomalaisia kuluttajia siitä, että suurin osa heistä toimii oikein hankkimalla musiikkinsa laillisista lähteistä. Samalla yhdistys haluaa rohkaista lisää kuluttajia laillisen musiikkikaupan pariin.

Tänä vuonna teetetyn tutkimuksen mukaan suomalaisista 91 prosenttia kuuntelee musiikkia niin, että musiikintekijätkin saavat korvauksen. Kuluttajat ovat tutkimuksen mukaan tyytyväisiä laillisiin musiikkipalveluihin ja laittomien vaihtoehtojen suosio on laskussa. Lisätietoa tutkimuksesta löytyy IFPIn saitilta.

Lähteet: IFPI