Hyppää pääsisältöön

Lähes 1 700 äänesti – tämä sanoitus kuullaan 3 Simoa -elokuvan tunnaribiisissä!

YleX ja 3 Simoa -elokuva etsivät kuumeisesti koko kesän ajan sanoittajaa leffan tunnusbiisille. Arvovaltainen tuomaristo valitsi yli sadan ehdokkaan joukosta yleisöäänestykseen kolme parasta, joista voittaja on nyt selvillä.

3Simoa päähenkilöt // Kuva: Jari Salo

Uskomattoman tiukassa kisassa voittajaksi selvisi 38 prosentin äänisaaliilla Teea Aarnion kynäilemä Joojoomies. Jani Karppasen Toisillemme luotuja ja Heidi Maria Paalasen Simona saivat kumpainenkin 31 prosenttia. Ääniä annettiin yhteensä huikeat 1 689 kappaletta.

Tuomaristo kuvaili Teea Aarnion sanoitusta laulettavaksi ja anteeksipyytelemättömäksi.

- Tässä on rock-asenne kohdillaan eikä pyydellä mitään anteeksi, siitä bonusta, Asa perustelee.

- Kertosäkeen joojoo-kohdasta joko tykkää tai ei, mutta poppibiisissä se on enemmän plussaa kuin miinusta. Tässä myös mennään sellaisiin yksityisiin hetkiin, mitkä voi nähdä päässä, kuten ”laulaa kiimassa Apulantaa”, kappaleen säveltäjä Janne Huttunen jatkaa.

- Tämä on nimenomaan laulettava biisin teksti, eikä mikään runo. "Kun sä heität pallon se pakenee" -on hauska kohta, että kesyttämisyrityksestä se tyyppi häipyykin,elokuvan naispääosan esittäjä, PMMP:n Paula Vesala huomioi.

Kilpailun top3 palkitaan YleX-palkinnoilla ja voittajabiisiä aletaan välittömästä työstämään.

Voittajakappale kuullaan ensisoitossa 7. syyskuuta YleX Aamussa. Biisin video julkaistaan samana samana päivänä. 3 Simoa -elokuva saa ensi-iltansa 14. syyskuuta.

Katso voittajatekstin karaokevideo alla!

Lähteet: YleX