Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfrieds saa tahtonsa läpi: Kosinta Malediiveilla

Suomen vuoden 2013 Euroviisuedustaja Krista Siegfrieds on mennyt kihloihin.

Krista Siegfrieds toisen semifinaalin harjoituksissa // Kuva: Sander Hesterman (EBU)

Krista Siegfrieds lauloi viime vuoden Euroviisuissa Marry Me ja nyt näyttää siltä, että laulajatar on saamassa tahtonsa läpi. Siegfrieds on nimittäin kihlautunut Malediiveilla Yle X3M:n juontaja Janne Grönroosin kanssa.

- Olemme olleet yhdessä jo kymmenen vuotta. Juhlimme yhteistä taivaltamme matkalla, halusin käyttää tilaisuuden hyväksi ja kosin, Grönroos kertoo X3M:lle.

Kosinta ei ollut kuitenkaan spontaani. Janne Grönroos kertoo nimittäin säästäneensä rahaa sormuksiin, sillä hän tuhlasi aiemmat varansa äänestäessään Kristaa UMK:ssa. Hän myös etsi tarkasti sopivaa paikkaa kosimiseen Malediiveilta.

Janne on todella nähnyt vaivaa kosimiseen: hän jätti parin hotellihuoneeseen kirjeen, joka johdatti Kristan hotellin aulaan. Vastaanotosta hän sai uuden kirjeen ja iPodin, johon oli ladattu pariskunnan yhteinen laulu. Kirje johdatti Kristan Jannen valitsemalle sillalle, jossa kosinta tapahtui.

Krista kertoo jo vuoden 2013 UMK:ssa tehneensä Marry Me -kappaleen sulhollensa, koska hänellä ei tuolloin ollut varaa ostaa kunnon sormuksia. Katso video:

Lähteet: X3M