Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfridsiä kosittiin Kaisaniemessä

Bieber-fani kosi Krista Siegfridsiä tänään 26. huhtikuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumassa.

KRISTA SIEGFRIDS // Kuva: Ninni Suomalainen

UMK-voittaja Krista Siegfrids esiintyi tänään 26. huhtikuuta Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumassa. Laulajatar esitti ensimmäistä kertaa uuden Amen-nimisen singlensä.

- Oli mahtavaa vetää, kun yleisössä oli niin paljon jengiä. Yleisö oli messissä, vaikkei ollut kuullut sitä biisiä koskaan aiemmin, Siegfrids iloitsee YleX:lle.

Hääpukuisen laulajan keikka päättyi morsiamen ryöstöön, kun Latela-ohjelman riskit miehet nappasivat Kristan harteilleen ja kantoivat hänet Seuraa Latelan Bieber-auton valmistumista päivä päivältä kuvina: Se on valmis!nimisen auton luokse. Eräs faneista intoutui myös kosimaan Kristaa.

- En tiennyt siitä mitään. Olin aivan ihmeissäni, mutta se oli hauskaa. Se mies tosin otti sormuksen takaisin. Olin siitä vähän pettynyt, koska ei niin saa tehdä, Siegfrids harmittelee.

Justin Bieberin kosintaan Krista vastaisi myöntävästi.

- Voi vitsi, kyllä ottaisin sormuksen vastaan, jos Bieber antaisi sen mulle, vaalea kaunotar naureskelee.

Artisti uskoo inspiroituvansa Justinin Hartwall Areenan keikasta.

- Jännittävää nähdä, miten se show on rakennettu ja onko lavalla paljon tanssijoita. Voin varastaa vähän ideoita, Siegfrids päättää.

Lähteet: YleX