Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfrids kosiskelee koko Eurooppaa – oma tv-sarja alkaa

Kristan matkaa kohti viisuja voi seurata netti-tv:n välityksellä.

KRISTA SIEGFRIDS

Kuusiosainen Marry Me Europe -sarja seuraa viisuehdokas Krista Siegfriedsin valmistautumista Malmön toukokuista koitosta varten. Kaskisten prinsessaksi kastettua Krista Sigfriedsiä seuraa X3M-kanavan toimittaja Frida Lindholm.

Lindholm pääsee mukaan levytysstudioon, jossa artistin Ding Dong! -nimistä esikoisalbumia viimeistellään, sekä tämän tanssitreeneihin. Kiirettä pukkaa ja seuraava vapaa viikonloppu taitaa olla vasta syksyllä, Sigfrieds huokaa.

- Sen kun palaat opintojesi pariin Vaasaan, avomieheni Janne tapaa sanoa, kun hetkellisesti tuntuu pahalta. Se toimii, sillä lakkaan yleensä saman tien narisemasta ja havahdun siihen, että juuri tätä haluan tehdä, Krista kertoo.

Sarjassa tavataan myös Sigfriedsin kotijoukot, valmentaja Jucci Hellström, koreografi Reija Wäre ja tuottaja Erik Nyholm. Myös Elisabeth Rehn ja Alexander Stubb kertovat, miten he Kristan kokevat.

Päätösjaksossa Krista ja Team Ding Dong matkaavat jo Malmöhöön, jossa valmistaudutaan viisuihin hiomalla esitys huippukuntoon.

Marry Me Europe esitetään netissä osoitteissa x3m.yle.fi ja arenan.yle.fi torstaisin klo 15.00 alkaen 11.4.2013

Sarja lähetetään suomenkielisellä tekstityksellä varustettuna maanantaisin alkaen 15.4.2013 klo 15.00 osoitteessa areena.yle.fi.

Yle Fem esittää sarjasta tehdyn yhteenvedon keskiviikkona 15.5.2013 klo 22.00.

Lähteet: Yle