Hyppää pääsisältöön

Kotimaiset miesartistit julkaisevat runsaasti levyjä tänä keväänä – onko jokaisen tarinalle tilaa?

Uuden musiikin iltavuoro syventyy tänään miesartistien tarinoihin.

Kuva: Juho Kolehmainen // Kuva: Juho Kolehmainen

Tänä keväänä on suorastaan tulvinut kotimaisia miesartisteja levykauppojen hyllyille. Mistä tämä johtuu ja minkälaisista miehistä on kysymys? YleX:n Venla Kokkonen ottaa tänään illalla sinivalkoisista laulajamiehistä mittaa. Yksi miehistä on myös vieraana, kun studioon saapuu Topi Saha.

Pari vuotta sitten ihmeteltiin suomalaisten naisartistien rynnäkköä kotimaan musiikkikentälle. Silloin pohdittiin, onko listoilla enää ollenkaan sijaa kaksilahkeisille pelimanneille. Pohdinta osoittautui turhaksi, sillä tänä keväänä on ollut miesten vuoro.

Mutta onko se sattumaa, että puolitusinaa kotimaista laulaja-lauluntekijää julkaisee levyn parin viikon sisään? J.Karjalainen on jo myynyt tuplaplatiinaa, mutta riittääkö kuulijoita myös Anssi Kelan, Matti Johannes Koivun, Ville Ahosen, Samae Koskisen tai Topi Sahan tarinoille? Ja millaisia tarinoita nämä miehet kertovat keväällä 2013?

Venla Kokkosen emännöimä Uuden musiikin iltavuoro on tänä iltana miesten vuoro. Kello 18 jälkeen Venla syventyy suomalaisten miesartistien musiikkiin. Vieraana on Kolme veljee -albumin juuri julkaissut Topi Saha.

Lähteet: YleX