Hyppää pääsisältöön

Kohmeiset Adam Lambert -fanit leiriytyivät jo eilen Hartwall Areenalle

Hartwall Areenan edustalle leiriytyneet Adam Lambert -fanit kestävät kylmää, väsymystä ja pelkoa Helsingissä riehuvasta samurai-miehestä sen avulla, että tietävät näkevänsä idolinsa eturivistä.

Adam Lambert

Adam Lambert esiintyy kolmen vuoden tauon jälkeen Suomessa tänään perjantaina. Omistautuneimmat Lambert-fanit ovat leiriytyneet Hartwall Areenan edustalle jo keskiviikkona varmistaakseen itselleen paikan eturivistä.

Santeri saapui paikalle eilen torstaina seitsemältä illalla, ja oli paikalla ensimmäisten joukossa. Kohmeiselle, mutta iloiselle fanille ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nähdä oma idoli eturivistä käsin.

- Adam pitää nähdä ihan läheltä, koska se vaan on niin mahtavaa. Tää on vaan niin hienoa, Santeri kertoo innoissaan.

Fanien ei tarvitse kuitenkaan odotella täysin paikoillaan pakkasessa, vaan omalta jonotuspaikalta saa poistua lämmittelemään, kunhan noudattaa yhteistä aikasääntöä.

- Jonosta saa poistua pariksi tunniksi. Mutta jos on yli kaksi tuntia niin sitten menettää paikkansa.

Santeri ja Krista/Adam Lambert - Hartwall Areena // Kuva: Alma Hätönen

Santeria ei huolestuta leiriytymisestä johtuva väsymys, vaikka yöllä ei ollut tullut juurikaan nukuttua.

- Tahdonvoimalla sitä jaksaa illankin. Kuultiin, että täällä päin Helsinkiä on riehunut joku tyyppi samurai-miekan kanssa. Pari tyyppiä pysyi koko yön hereillä, ettei se vaan käy meidän kimppuun. Onneksi samurai-miestä ei näkynyt, Santeri naurahtaa.

Konserttifiilistä nostattaa myös ajatus siitä, kun saa lopulta repiä toppavaatteet pois päältä ja laittaa bilevaatteet päälle.

- Mulla on nyt alla jo bleiseri ja sitten vedän vielä nahkahousut jalkaan.

Adam Lambert -fanit Hartwall Areenan edustalla. // Kuva: Alma Hätönen

Maria vuorostaan oli tullut aamuyöllä paikalle ja jännitys illan keikasta oli pitänyt Marian sekä lämpimänä että hereillä.

- Olen yrittänyt nukkua, mutta ei onnistu. Olen liian innoissani. Aion bilettää, huutaa ja laulaa mukana. Jos voisin puhua Lambertin kanssa, sanoisin varmaan, että se on vaikuttanut mun elämään tosi paljon ja oon valmis seisomaan 15 tuntia kylmässä sen vuoksi, Maria kertoo.

Itse tähti lähetti aiemmin tänään kannustustwiittejä urhollisille faneilleen.

Adamin twiittauksista uutisoi ensimmäisenä MTV3.

YleX päivittää keikkatunnelmia pitkin iltaa.

Lähteet: YleX Aamu