Hyppää pääsisältöön

Kim Kardashian -mobiilipeli voi tyhjentää fanin lompakon

Villeimmissä arvioissa Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeli tuottaisi puolessa vuodessa voittoa yhteensä 200 miljoonaa dollaria.

Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeli // Kuva: YouTube / kuvakaappaus

Kanye Westin vaimosta Kim Kardashianista tehty mobiilipeli Kim Kardashian: Hollywood imaisee tosifanin pankkitilin tyhjäksi, jos tämä päättää pelata peliä helpoimman kautta.

Pelissä luodaan hahmo, joka törmää Kardashianiin vaateliikkeessä. Kardashian tykkää hahmon ulkonäöstä ja alkaa tämän mentoriksi. Tavoitteenaan on avata hahmolle ovet kohti tähteyttä ja kuuluisuutta.

Kim Kardashian: Hollywood -pelin lataaminen on ilmaista. Eteneminen kohti tähteyttä ei ole, ellei aikaa ja hermoja ole ylettömästi.

Jotta pelissä pääsisi Kardashianin kuuluisuuden tasolle, joutuu joko tekemään hurjan määrän aikaa vieviä tehtäviä tai laittamaan rahaa tiskiin. Yhdysvaltalaistoimittaja testasi peliä ja joutui maksamaan 500 dollaria, jotta hahmo nousi Kardashianin tasolle.

Toimittaja ei ole ainoa, sillä Kim Kardashian: Hollywood on tällä hetkellä iOS-laitteiden tuottavimpien pelien listalla sijalla viisi.

Lue myös:

Kim Kardashian ja Kanye West vihittiin - Firenze täyttyi julkkisbongareista

Lähteet: Mashable, App Annie