Hyppää pääsisältöön

Kaupunginhallitus vaatii selvityksen MTV Push -tapahtumasta

Kaupunginhallitus esitti kritisoidusta ja kalliista tapahtumasta maanantain kokouksessaan kysymyksiä, joihin virkamiehet etsivät vastauksen lähiaikoina. Helsingin elinkeinojohtaja pitää tapahtumaa edelleen onnistuneena.

Charli XCX // Kuva: Tomi Mikola

Viime viikolla Helsingissä järjestetystä MTV-Push-tapahtumasta vaaditaan selvitystä. Helsingille yli 400 000 euroa maksanut tapahtuma on saanut osakseen kovaa arvostelua muun muassa korkean hintansa ja huonon medianäkyvyyden takia. Myös kävijämääriä – kaupungin mukaan yhteensä 6000–7000 kävijää – on kritisoitu hintaan nähden pieniksi.

- Eihän se millään mittarilla ole onnistunut ja kallishan se oli. Pakko tunnustaa, että mokattu on, toteaa kaupunginhallituksen jäsen Hannu Oskala (vihr.).

Oskala ja muut kaupunginhallituksen jäsenet vaativat kaupunginjohtajalta maanantaina selvitystä tapahtumasta. Tarkoituksena on muun muassa saada selville, mihin tapahtumaan satsatut rahat on käytetty ja millä tavalla tapahtuman osapuolet kilpailutettiin.

- Nyt otetaan selvää ja katsotaan, miten jatketaan jos jatketaan. Kohti mahdollisesti European Music Awardseja, vai luovutaanko siitä ja todetaan, että ei ole meidän juttu.

Lue lisää Yle Uutisista!

Lue myös:
Helsingin kaupunki ruoskii itseään MTV Pushista: Emme kyenneet selittämään, mistä tässä on kysymys
Elinkeinojohtaja: Suuri yleisömäärä ei ollut MTV Push -tapahtuman tavoite

Lähteet: Yle Uutiset