Hyppää pääsisältöön

Valtakunnallinen keikkapäivä oli menestys ympäri Suomea – katso keikkakuvat

Valtakunnallisessa keikkapäivässä mukana olleet klubit vakuuttavat, että kokemus oli positiivinen ja klubit lähtevät mielellään mukaan myös jatkossa.

Kansallinen keikkapäivä Tavastialla - yleisöä // Kuva: Maria Rautio / YleX

YleX vietti keikkapäivää Helsingin Tavastialla, jonne väki löysi sankoin joukoin. Reilut 450 tyyppiä todisti Sydän, sydämen, Idiomaticin ja Sporthorsesin keikkoja.

Myös Joensuun Kerubin keikkailta oli menestyksekäs. Paikalle saapui noin 500 ihmistä.

- Tosi hyvin meni. Meillä oli ikärajaton keikka, mutta täysi-ikäisille oli rajattu anniskelualue. Keikkapäivä oli positiivinen kokemus, ilman muuta halutaan osallistua jatkossakin, Elli Sirviö Kerubista kehuu.

Myös Jyväskylän Lutakossa riitti väkeä.

- Erittäin hyvin meni. Meillä kävi noin 200 henkilöä, mikä on tiistaina Jyväskylässä paljon. Voisimme osallistua jatkossakin tapahtumaan, Ville Koivisto Lutakosta kommentoi.

Seinäjoen Rytmikorjaamolla keikkakansaa viihdytti ilmaiseksi muun muassa Aste.

- Hyvä meininki. Meillä oli porukkaa toistasataa pitkälti. Aste toimi täällä ihan hyvin, Saku Kaunismäki Selmusta sanoo.

Turun Klubille löysi noin 100 henkilöä.

- Ollaan tyytyväisiä. Meillä soitti neljä paikallista bändiä. Kannattaa olla jatkossakin mukana, Turun Klubin ohjelmapäällikkö Seppo Tahvanainen kertoo.

Idean isä Eeka Mäkynen on todella tyytyväinen keikkapäivään.

- Just tän takia päivä pantiin aluille – saadaan uusia tyyppejä käymään keikoilla! Meno on ympäri Suomen ollu timanttinen. Miettikää nyt, millon viimeks tiistaina tuollanen määrä jengiä on pyöriny keikoilla. Ens vuonna uudestaan ja vielä helvetin paljon lujempaa, uhoaa Mäkynen.

Valtakunnallinen keikkapäivä järjestetään seuraavan kerran 14.2.2013.

Lähteet: YleX