Hyppää pääsisältöön

Justin Timberlaken tiimi hehkuttaa Suomea: Naiset kauniita ja areena kuin Batmanin luola

Maanantaina Helsingissä konsertoineen poptähden kiertuetiimi rakastui kaupunkiin ja suomalaisiin.

Justin Timberlake johdatti juhlavan ja tyylikkään maailmankiertueensa maanantaina Helsinkiin. Muusikon mukana matkaava kiertuetiimi, The Tennessee Kids, raportoi Suomen visiitistä nettisivuillaan kuvien kera.

Erityiskiitosta suomalaiset saavat käytöstavoistaan ja kiltteydestään. Tekstissä mainitaan tilanne Hartwall Arenalla, jossa järjestyksenvalvojat olivat merkanneet permantokatsomon rajan vaivaisella teipillä, ja keikalle saapuneet seisoivat kiltisti rajatun alueen sisällä.

- Olemme kateellisia ihmisten sivistyneestä käytöksestä. Tämä ei olisi mahdollista Amerikassa, TN Kids hehkuttaa.

Itse halli sai kiertueväen hämmästelemään huuli pyöreänä. Kallion sisään rakennettu areena muistutti heitä esihistoriallisesta luolasta.

- Se oli kuin suoraan Batman-elokuvasta, raportti kertoo.

Edes epävakaa ja sateinen sää ei onnistunut lannistamaan Timberlaken kiertueväkeä. Kehuja riitti paitsi Helsingin arkkitehtuurille, myös suomalaisille naisille.

- Tiimimme miespuoliset jäsenet ovat pistäneet merkille, että Suomessa on paljon viehättäviä naisia, jotka suorastaan parveilevat näköpiirissä, Tennesee Kidsin teksti imartelee.

Justin Timberlaken maailmankiertue käynnistyi viime vuoden marraskuun alussa ja huipentuu kuluvan vuoden joulukuussa. Reilun vuoden kestävä The 20/20 Experience World Tour pitää sisällään yhteensä 130 erillistä konserttia. Helsingin show oli kiertueen 69. keikka.

Lähteet: thetennesseekids.justintimberlake.com