Hyppää pääsisältöön

Juontajat yllätettiin suorassa lähetyksessä: helikopteri lennätti jallua ikkunasta

Tekemällä lyömättömän vaikutuksen voi voittaa liput Blockfesteille. Sen käy esimerkiksi jallupullolla ja pienhelikopterilla.

Lyömättömät: Solonen, Xmies ja Kosola // Kuva: YleX

Solonen, Kosola ja X-Mies peräänkuuluttavat ohjelmassaan lyömättömiä tempauksia. Kolmikko yllätettiin kesken kotiinkuljetuskeskiviikon, jonka aikana juontajat tapansa mukaan tilasivat ruokaa studioon.

Hugo-niminen kuulija toi ensin räppäreille kanansiipiä ja nimetyt coca-colat, mutta se oli vasta alkua. Solonen törmäsi pihalla kahteen mieheen, jotka virittelivät kuntoon pienhelikopteria.

Kohta studion ikkunan alla pörisi, ja ikkunasta lensi sisään ämpärillinen muffinsseja ja jaloviinaa.

- Oon elämässä kokenut paljon hienoja juttuja duunin takia, mutta kyllä tämä menee ihan kärkeen, Solonen fiilistelee.

Päähänpistolla Blockfesteille.

Miikka Sellman ja Jani Parviainen voittivat tempauksellaan liput Blockfesteille. Kaverit kuvailevat keksintöään päähänpistoksi.

- Kun kerran oli tällainen helikopteri ja studio ikkunan vieressä, miksi ei. Muffinsseja ja jallua, ei ne muuta tarvitse, Sellman sanoo.

Pienhelikopteri on tilattu netistä ja koottu itse osista. Kaverukset odottavat festareilta eniten Snoop Doggin keikkaa.

Katso alta, miltä lento näytti helikopterista käsin.

Pystytkö sinä tekemään lyömättömän vaikutuksen? OsallistuTee lyömätön vaikutus – voita pääsy Blockfestin backstagelle!ja voit voittaa itsellesi liput Blockfesteille sekä pääsyn tapahtuman takahuoneeseen. Pääpalkinnon lisäksi Lyömättömät jakaa 21.-30.7. jokaisessa suorassa lähetyksessä päivän parhaalle vaikuttajalle liput Blockfestiin.

Lähteet: YleX