Hyppää pääsisältöön

Jotkut beliebereistä jonottaneet jo kaksi päivää Hartwall Areenalla

Justin Bieberin konserttipaikan eteen leiriytyneitä faneja ei haittaa, vaikka keikalla väsyttäisikin. Beliebereille poptähden näkeminen eturivistä menee kaiken edelle.

Belieberit Hartwall Areenalla // Kuva: Alma Hätönen

Auringonnousu valaisee puoli kuudelta aamulla Hartwall Areenan ja se herättää noin 30:stä Justin Bieber -faneista ne harvat, jotka ovat onnistuneet nukkumaan. Suurin osa faneista on valvonut kuluneen yön, osalla on takana jo kaksi huonosti nukuttua yötä. Ensimmäiset fanit tulivat Hartwall Areenalle nimittäin jo kaksi päivää sitten keskiviikkona.

- Väsyttää ja varpaat on aika jäässä jo. Meillä on onneksi iso matkalaukullinen täynnä vaatteita ja todella paljon ruokaa. Sitten, kun isä tulee hakemaan laukun pois ennen keikkaa, on ainakin masu täynnä vaikka väsyttäisikin, Belieberi nauraa.

Fanit uskovat, että uni ei olisi tullut, vaikka yö olisi vietetty kotona omassa sängyssä. Sen verran täpinöissään joka ikinen on illan keikasta. Suurin osa areenan eteen leiriytyneistä faneista on 12-16 -vuotiaita, joten heiltä on jäänyt parhaimmillaan kaksi koulupäivää välistä Justin Bieberin konsertin takia.

- Ope antoi luvan olla pois koulusta sillä ehdolla, etten pyörry keikalla. En voi kyllä luvata, ettenkö pyörtyisi, yksi tytöistä naurahtaa.

Welcome to Finland Justin Bieber -ilmaiskonsertti alkaa Kaisaniemessä kello 12.00. Lavalla nähdään muun muassa Robin, Diandra, Mikael Gabriel, Tapahtumaa seurataan livenä myös Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #w2fiJB. Paras tunnelma on kuitenkin taattu, kun saavut paikalle Kaisaniemen puistoon!

Lähteet: YleX Aamu