Hyppää pääsisältöön

Jenni Vartiainen Vain elämää -ohjelmasta: Lähdin mukaan viimeisenä

Jenni Vartiainen esitteli Eden-uutuuskappaleensa Rytmibarometrissä. Samalla laulaja kertoi Vain elämää -kokemuksistaan.

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen esitteli uuden kappaleensa YleX:n Rytmibarometrissä. Perjantaina 29. elokuuta julkaistu kappale nimeltä Eden tulee Terra-levyn erikoispainokselle, joka julkaistaan 3. lokakuuta. Samoihin aikoihin Jenni Vartiainen aloittaa myös kiertueen, joka huipentuu lokakuun 24. päivä alkavaan kymmenen paikkakuntaa kattavaan konserttisalikiertueeseen.

Edenin lisäksi Vartiainen jutteli YleX:ssä Vain elämää -ohjelmasta, jota laulaja tähdittää tänä syksynä. Jenni Vartiaisen päivää vietetään ohjelmassa 10. lokakuuta. Laulaja kertoi Rytmibarometri-haastattelussa harkinneensa ohjelmaan lähtöä pitkään.

- Mua on pyydetty ohjelmaan jo vuosia ja suorastaan väsytetty. Lähdin mukaan tästä jengistä viimeisenä, koska harkitsin asiaa tarkkaan. Kyllä tämä porukka ratkaisi sen. Jos tätä kattausta ei olisi ollut, niin en olisi lähtenyt, Vartiainen sanoo.

Muusikko on tyytyväinen päätökseensä ja seisoo sen takana.

- Tästä tulee mielenkiintoista. Menen pois mukavuusalueeltani, Vartiainen kertoo.

Laulaja sanoo saaneensa kuvausten aikana kuusi uutta ystävää.

- Jäimme parantamaan maailmaa yhdessä, kun kamerat menivät kiinni. Veskun tarinat ovat loputtoman hienoja. Sellaista ei aina tapahdu, Vartiainen kommentoi.

Kuuntele haastattelu alta.

Lähteet: YleX