Hyppää pääsisältöön

Jenkkiankkuri suorassa lähetyksessä: Robin Williams on pelkuri – Pyytää anteeksi omaisilta

Yhdysvaltalainen uutisankkuri kutsui Robin Williamsia pelkuriksi ja pyytää nyt anteeksi omaisilta.

Shepard Smith // Kuva: Fox

Juontaja Williams-uutisesta: Luojan kiitos se ei ollut Robbie – kuuntelijat vaativat potkujaRobin Williamsin itsemurhaan liittyvästä kommentista, kun radiojuontaja Alan Brazil käytti kovia sanoja aiheesta puhuessaan. Myös Yhdysvalloissa on noussut kohu Fox-kanavan uutisankkurin puheista, kertoo New York Daily News.

Yhdysvaltalainen uutisankkuri Shepard Smith on pyytänyt anteeksi suorassa lähetyksessä käyttämäänsä pelkuri-sanaa, kun hän puhui Williamsin itsemurhauutisesta maanantaina.

– Kun pitää sisällään jotain kovin hirveää tai on pelkuri. Syy päiviensä päättämiseen voi olla mikä tahansa. Robin Williams teki sen tänään, 63-vuotiaana, Smith sanoi lähetyksessä.

Katkelma on puheesta, jossa Smith kävi läpi Robin Williamsin viimeisen Instagram-viestin sisältöä. Kaksi viikkoa sitten lähetetyssä viestissä juhlistettiin tyttären, Zelda Williamsin, 25-vuotissyntymäpäivää.

Uutisankkuri on sittemmin katunut ja pyytänyt anteeksi lausuntoaan. Hän sanoo, ettei voi olettaa mitenkään tietävänsä tarpeeksi Robin Williamsin yksityiselämästä. Smith sanoo olevansa kauhuissaan, jos näyttelijän omaiset ovat kuulleet hänen puheensa.

Lue myös: Juontaja Williams-uutisesta: Luojan kiitos se ei ollut Robbie – kuuntelijat vaativat potkuja

Lähteet: New York Daily News