Hyppää pääsisältöön

Iholla-Venla: Kadun sarjaan lähtöä

YleX:n Uuden musiikin iltavuoron toimittaja ja Iholla-sarjan tähti Venla Kokkonen katuu osallistumistaan suosikkiohjelmaan. Hän uskoo sarjan antavan itsestään negatiivisen kuvan, koska paljon asioita jää kertomatta.

Kuvassa Uuden musiikin iltavuoron toimittaja Venla Kokkonen Oma Lista -vieraana. Hänellä on päässään silmälasit ja naisen omien sanojen mukaan vakioilme kuvassa - suu auki. Hän pitää taulua käsissään, johon hän on kirjoittanut terveiset: "Vieläkin sinkku ja pulea, mutta onnellinen! UMI is the best! <3 Venla" // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Venla Kokkonen kertoo YleX:n Oma Lista -ohjelman vieraana, ettei hän seuraa sarjaa televisiosta lainkaan. Myös sosiaalisen median seuraaminen loppuu joka ilta ennen kymmentä.

- Se ei ehkä kuitenkaan ollut mun reittini kulkea tässä elämässä. Tän hetkinen tilanne on aika vaikea – mä olen oikeasti elänyt sarjassa nähtävät asiat ja on aika rankkaa elää ne nyt uudestaan, kun mä olen jättänyt kaiken sen jo taakseni.

Uuden musiikin iltavuoron juontaja epäilee, että Iholla-sarja saattaa välittää paljon negatiivisemman kuvan hänestä kuin mitä hän oikeasti on. Kokkonen tietää, että sarjassa kärjistetään ja jätetään paljon asioita kertomatta.

- Puoli vuotta mun elämästä on typistetty kahteen tuntiin. Positiivisten asioiden kuvaaminen on paljon vaikeampaa kuin surullisten asioiden esilletuominen. Iloa ja hyviä asioita on ollut ihan sikana, mutta sitä kaikkea on ollut vaikea kuvata.

Siitä huolimatta, että Venla näyttäytyy kuluvana keväänä miljoonien suomalaisten olohuoneiden TV-ruuduilla, suhtautuu nainen välittämäänsä kuvaan pilke silmäkulmassa.

- Mulle on ihan fine, että olen Suomen vanhin teini nykyään ja valtakunnan virallinen bailaava juoppo, mutta pitää muistaa että se ei ole koko totuus, Kokkonen naurahtaa.

Kuuntele Venlaa arkisin Uuden musiikin iltavuorossa kello 17 eteenpäin!

Lähteet: Oma Lista -haastattelu