Hyppää pääsisältöön

Iholla-Jukka: Näitä asioita itsestään ei ole kiva katsoa

Iholla-sarjan alkaneella kolmannella tuotantokaudella seurataan miesten arkea. Sarjassa omaa elämäänsä kuvannut Jukka kertoo YleX Aamun haastattelussa, että tiettyjä asioita itsestään ei ole mukava katsoa.

Iholla-Jukka // Kuva: Teemu Saarinen

Iholla-sarjan Jukka ajaa työkseen biojätettä ja viettää vuoroviikot kolmen lapsensa kanssa. Jukka kertoo YleX Aamussa lähettäneensä hakemuksensa ohjelmaan, kun hakuaika oli juuri päättymässä. 

- Ajattelin, etten kuitenkaan pääse mukaan niin yritetään nyt ainakin. Sitten olikin jo kamera kädessä. 

Hän sanoo, että kuvattuja epämiellyttäviä otoksia olisi voinut pyytää poistettavaksi Iholla-sarjasta. Jukka ei kuitenkaan pyytänyt poistamaan mitään.

- On siellä sellaista noloa katsottavaa, ja sellaista mikä hävettää. Ainut tapa olla mukana tuollaisessa on näyttää itsestään kaikki. 

Jukan mukaan valmiiden Iholla-jaksojen näyttävän yllättävän hyvin ja totuudenmukaisesti, millainen ihminen hän todellisuudessa on.

- Huonoja tai heikkoja puolia itsestään ei ole kuitenkaan kiva katsoa. Täytyy kuitenkin olla rehellinen itselleen. Jaksoja katsoessa ärsyttää edelleen oma ääni ja se, että puhun todella hitaasti. Joku oli kaveriltani kysynyt, "onko se Jukka vähän hönö".

Jukka tunnustautuu YleX:n vakikuuntelijaksi ja sanoo, että kanavan ääniä saattaa hyvinkin kuulua ohjelmassa, kun hän ajaa autoa.

Lähteet: YleX Aamu