Hyppää pääsisältöön

Iconcrashin We are the Night -video ensiesityksessä!

Iconcrashin uunituorella We are the Night -videolla tehdään taivasretki Siperialta Siuntion lumisten metsien kautta rokkaavaan kirkkoon.

Iconcrash // Kuva: www.facebook.com/iconcrashgroup

- Musiikkivideo on kolmen minuutin syventävä kurssi Iconcrashin sielunmaisemaan helmikuussa 2012, maalailee yhtyeen nokkamies Jaani Peuhu.

 -Saatiin täysin itse ideoida koko video. Levy-yhtiöltä luukutettiin rahat, mutta muuten saatiin tehdä omaa taidetta, Peuhu jatkaa.

We are the Night -videon pääosassa ovat Peuhun mukaan erilaiset taivaskuvat, joita on kuvattu time lapse -tekniikalla. Kuvauksia tehtiin niin Siperiassa kuin Siuntion metsissäkin.

- Tämä on aika epätodellista elämää. Ensiksi ollaan Euroviisu-hommissa ja seuraavaksi seistään keskellä metsää hätäsoihtu kädessä, Peuhu naurahtaa.

Videota kuvattiin metsien lisäksi myös Pyhän Laurin kirkossa, jossa yhtye myös heitti kokonaisen keikan.

- Kirkkokuvaukset oli uskomattoman hieno kokemus. Näin juuri viimeistelemättömän videon ja se iisisti hienoin musavideo, mitä ollaan koskaan tehty, Peuhu ylistää.

Katso Iconcrashin video alta.

Iconcrash on mukana Uuden Musiikin Kilpailussa We are the Night -kappaleellaan. Kilpailun finaali käydään Helsingin Jäähallissa lauantaina. Esiintyjinä finaalissa nähdään mm. The Rasmus, Anna Abreu ja Robin. Lippuja voi hankkia Lippupalvelusta.