Pelastaako joulupukin säkki suomalaiset?

Joulushoppailu on startannut. Saataisiinko Suomi pelastettua kurjasta taloustilanteesta, jos kaikki törsäisivät tänä kulutusjuhlana vielä hippasen enemmän? Etusivu pohtii joululahjojen ostamisen moraalia ja logiikkaa.

Soita (09) 148 2822
Twiittaa #etusivu

Päivän kysymys:
Pitääkö jouluostoksilla suosia suomalaisia tuotteita ja palveluita? 

Hurts yhteistyössä suomalaistuottajan kanssa – uusi biisi soi ensimmäisenä YleX:ssä

7.3.2013 klo 13:47 | Ninni | Lähde: Sony Music | Kommentit (0)

Suomalaisen Jesse Oliverin tekemä remix Miracle -hitistä julkaistaan Spotifyssa ja iTunesissa 8. maaliskuuta.

Brittiduo Hurts on tehnyt yhteistyötä suomalaisen tuottajan, Jesse Oliverin, kanssa. Jesse Oliver sai mahdollisuuden tehdä remixin Hurtsin tuoreesta Miracle-hitistä ja yhtyeen jäsenet Theo Hutchcraft sekä Adam Anderson pitivät kuulemastaan.

Miracle (Jesse Oliver remix) julkaistaan digitaalisesti Spotifyssa ja iTunesissa 8. maaliskuuta, samana päivänä yhtyeen kakkosalbumi Exilen kanssa. Jesse Oliver on aiemmin tehnyt remixejä muun muassa HIMille, Disco Ensemblelle, Pariisin Keväälle, Viceroy:lle ja Miami Horrorille.

Miracle on ensimmäinen single yhtyeen uudelta Exile -albumilta ja kappale on noussut jo Suomessa radiolistan sijalle kolme, ollen singlen korkein radiolistasijoitus koko Euroopassa.

Hurtsin edellinen albumi Happiness on myynyt Suomessa platinaa ja maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Yhtye on vieraillut Suomessa useamman kerran ja esiintynyt mm. Ruisrockissa kesällä 2011 sekä Helsingin täydelle jäähallille lokakuussa 2011. Adamilla ja Theolla on lämpimiä muistoja Suomen vierailuistaan, ja he olivat innoissaan yhteistyöstä suomalaisen tuottajan kanssa.

Hurts on huomioinut suomalaisfanit myös uuden albuminsa kansivihossa.

Miracle-remix soi ensimmäisenä Suomessa huomenna 8. maaliskuuta YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa.

Asiasanat: remix

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä