Hyppää pääsisältöön

Hurts yhteistyössä suomalaistuottajan kanssa – uusi biisi soi ensimmäisenä YleX:ssä

Suomalaisen Jesse Oliverin tekemä remix Miracle -hitistä julkaistaan Spotifyssa ja iTunesissa 8. maaliskuuta.

Hurts // Kuva: facebook.com/hurts

Brittiduo Hurts on tehnyt yhteistyötä suomalaisen tuottajan, Jesse Oliverin, kanssa. Jesse Oliver sai mahdollisuuden tehdä remixin Hurtsin tuoreesta Miracle-hitistä ja yhtyeen jäsenet Theo Hutchcraft sekä Adam Anderson pitivät kuulemastaan.

Miracle (Jesse Oliver remix) julkaistaan digitaalisesti Spotifyssa ja iTunesissa 8. maaliskuuta, samana päivänä yhtyeen kakkosalbumi Exilen kanssa. Jesse Oliver on aiemmin tehnyt remixejä muun muassa HIMille, Disco Ensemblelle, Pariisin Keväälle, Viceroy:lle ja Miami Horrorille.

Miracle on ensimmäinen single yhtyeen uudelta Exile -albumilta ja kappale on noussut jo Suomessa radiolistan sijalle kolme, ollen singlen korkein radiolistasijoitus koko Euroopassa.

Hurtsin edellinen albumi Happiness on myynyt Suomessa platinaa ja maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Yhtye on vieraillut Suomessa useamman kerran ja esiintynyt mm. Ruisrockissa kesällä 2011 sekä Helsingin täydelle jäähallille lokakuussa 2011. Adamilla ja Theolla on lämpimiä muistoja Suomen vierailuistaan, ja he olivat innoissaan yhteistyöstä suomalaisen tuottajan kanssa.

Hurtsin edustaja YleX:lle: Kannen Suomi-viittaus maailmanlaajuisessa julkaisussa

Miracle-remix soi ensimmäisenä Suomessa huomenna 8. maaliskuuta YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa.

Lähteet: Sony Music