Hyppää pääsisältöön

Hurts lupaa palata Suomeen: Olemme teidän poikianne

Brittiyhtye Hurtsin Adam Anderson kertoi YleX:n haastattelussa, ettei malta odottaa pääsevänsä jälleen Suomeen.

hurts // Kuva: facebook.com/hurts

Hurtson nähty Suomessa jo useampaan otteeseen ja yhtyeellä on maassamme jo melko vakiintunut fanikanta vasta yhden pitkäsoiton julkaisseelle yhtyeelle. Adam Anderson lupailee haastattelussa, että bändi palaa varmasti keikkailemaan Suomeen lähiaikoina.

- Emme malta odottaa, että pääsemme takaisin Suomeen. Tulemme ehdottomasti! Meillä on lyhyempi kiertue maaliskuussa, joka ei valitettavasti yllä Suomeen. Tulemme kuitenkin epäilemättä pian takaisin Suomeen.

Adam Anderson sanoo, että yhtyeellä on paljon hyviä muistoja Suomesta.

- Monet parhaista muistoistamme bändinä ovat Suomesta. Meillä on ollut huikeita keikkoja siellä. Keikkamme ovat myös olleet hyvin erilaisia, koska kerran soitimme pienellä klubilla sadalle tytölle ja seuraavalla kerralla vedimmekin keikan suurella Weekend Festivalilla. Meillä on siis paljon huikeita muistoja maastanne. Tulemme sinne vielä monta monta kertaa tulevan vuoden aikana, Anderson lupailee.

Keikkapäivämääriä Anderson ei kuitenkaan voi paljastaa, vaan sanoo Suomen keikkojen olevan suunnitteilla.

- Tulemme varmasti, älkää huolehtiko. Olemmehan teidän poikianne, Anderson kuittaa.

Adam Andersonin haastattelua voit kuunnella tänään Uuden musiikin iltavuorossa kello 17-19. Tai huomenna 24. tammikuuta Uuden musiikin aamuvuorossa kello 10 alkaen.

Lähteet: YleX