Hyppää pääsisältöön

Hollywood-tähti syö ihmisiä ja juoksee nelinkontin – katso hämmentävä tanssiesitys

Muusikko Rob Cantor teki kappaleen murhanhimoisesta Shia LaBeoufista, joka on oikeastikin vähän omituinen tyyppi.

Shia LaBeouf // Kuva: IMBD / Indiana Jones

Shia LaBeouf tule tuskin jäämään historiaan roolisuoritustensa puolesta, mutta näyttelijään liittyvät kummalliset taideprokkikset ovat vailla vertaansa. Yhdysvaltalainen muusikko Rob Cantor julkaisi vuonna 2012 laulun ihmisiä syövästä, metsässä hiipivästä murhamiehestä nimeltään Shia LaBeouf. Nyt kappaleeseen on julkaistu vieläkin kummallisempi musiikkivideo.

Esityksessä nähdään Rob Cantorin lisäksi jousikvartetti, kaksi kuoroa, 3D-printattuja Shia-päähineitä pitäviä tanssijoita ja – kuka muu kuin Shia LaBeouf itse.

_Transformers-_tähden parjaaminen ihmissyöjäksi voi tuntua liioittelulta, mutta LaBeouf on itsekin osasyyllinen omituiseen maineeseensa.

Vuonna 2012 LaBeouf julkaisi leffakriitikosta kertovan HowardCantour.com -nimisen lyhytelokuvan. Näyttelijä joutui kuitenkin poistamaan elokuvan nettisivuiltaan, kun paljastui, että se plagioi Dan Clowesin Justin M. Damiano -sarjakuvaa.

LaBeouf myönsi mokanneensa ja pahoitteli tapausta viime huhtikuussa #IAMSORRY-performanssilla, jossa näyttelijä istui hiljaa paperipussi päässään taidegalleriassa ja itki. Lokakuussa 2014 LaBeouf kummastutti yleisöä jälleen poistattamalla leffaroolia varten täysin terveen hampaan suustaan.  

Toivottavasti LaBeoufin rankka vuosi päättyy paremmissa merkeissä. Osallistuminen Rob Cantorin projektiin kertoo ainakin sen, että LaBeouf osaa yhä nauraa itselleen.